Ben dün DFS bilgisayardan RX 560 sipariş ettim. En geç 4 Ağustos günü kargolanır yazıyor. Diğer fiyatlara göre 20 lira kadar daha ucuz ama birkaç şikayet görünce daha yol yakınken iptal edeyim mi diye düşünüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Whatsapp üzerinden ulaşmaya çalışırsanız daha iyi olur. Bana çok hızlı dönüş yapmışlardı.Dfs bilgisayarın sattığında 15 değerlendirme var ama diğer satıcılarda hiç değerlendirme falan yok bu satıcıya N11'den soru sordum stoklarınızda var mı diye cevabı bekliyorum.
O zaman 3 4 gün bekleyeceğim umarım sorun çıkarmadan kargoya verirler.
Eyvallah hocam.Bilgisayar güvenilir tek sıkıntısı yurtdışından mı getiriliyor artık. Kargo geç geliyor.
Epttavm üzerinden ekran kartı alıcam ama kararsız kaldım, ne dersiniz? Stokta olmayan ürünleri de mi yazıyorlar sizce siteye?Bilgisayar güvenilir tek sıkıntısı yurtdışından mı getiriliyor artık. Kargo geç geliyor.
Epttavm üzerinden ekran kartı alıcam ama kararsız kaldım, ne dersiniz? Stokta olmayan ürünleri de mi yazıyorlar sizce siteye?
Evet kart bayağı önce geldi konuyu takip edemedim kusura bakmayın. (Daha önce yanıt vermiştim ama nedense göndermeyi unutmuş olabilirim.) Kartta hiçbir sorun yaşamadım yani oyunlarda olsun ama kutusu daha önceden açılmış gibiydi ben üşendiğim için iade etmedim ve bir sorun da yaşamadım ama sorarsanız bir daha alışverişi oradan yapar mısın diye yapmam derim.Kardeşim kargon geldimi durum nedir bende ekran kartı alacağım oradan ama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.