Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #1 DFS Bilgisayar'ı gördüm de normalden çok daha ucuz RTX 3060 satıyordu, şüpheye düştüm sorayım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.608 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 Aziz02_2 dedi: DFS Bilgisayar'ı gördüm de normalden çok daha ucuz RTX 3060 satıyordu, şüpheye düştüm sorayım dedim. Eki Görüntüle 1414947 Genişletmek için tıkla... İndirimli.
Aziz02_2 dedi: DFS Bilgisayar'ı gördüm de normalden çok daha ucuz RTX 3060 satıyordu, şüpheye düştüm sorayım dedim. Eki Görüntüle 1414947 Genişletmek için tıkla... İndirimli.
Dumanx Kilopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #3 DSF bilgisayarı bilmem ama ürün kutusuz satılıyor, tercihinizi kutulu ve açılmamış üründen yana kullanın bence.
DSF bilgisayarı bilmem ama ürün kutusuz satılıyor, tercihinizi kutulu ve açılmamış üründen yana kullanın bence.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 10 Haziran 2022 #4 DFS bilgisayar'ı Sosyal'de uzun zamandır görüyorum, hem öneren çok hem de alışveriş yapanı çok ama şikayetçi olanını hiç görmedim. Ha ben daha önce buradan alışveriş yaptım mı? Hayır.
DFS bilgisayar'ı Sosyal'de uzun zamandır görüyorum, hem öneren çok hem de alışveriş yapanı çok ama şikayetçi olanını hiç görmedim. Ha ben daha önce buradan alışveriş yaptım mı? Hayır.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #5 3 kez sipariş yaptım ve sorunsuz geldi hepsi. Ankara'da bulunuyor kendileri. Tabii ürün açıklamasına bakmadan almamak gerekiyor.
3 kez sipariş yaptım ve sorunsuz geldi hepsi. Ankara'da bulunuyor kendileri. Tabii ürün açıklamasına bakmadan almamak gerekiyor.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 10 Haziran 2022 #6 BerkayZ87 dedi: 3 kez sipariş yaptım ve sorunsuz geldi hepsi. Ankara'da bulunuyor kendileri. Tabii ürün açıklamasına bakmadan almamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şu Kızılay meydandaki değil miydi bu DFS?
BerkayZ87 dedi: 3 kez sipariş yaptım ve sorunsuz geldi hepsi. Ankara'da bulunuyor kendileri. Tabii ürün açıklamasına bakmadan almamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şu Kızılay meydandaki değil miydi bu DFS?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #7 B 52 Stratofortress dedi: Şu Kızılay meydandaki değil miydi bu DFS? Genişletmek için tıkla... Sadece Ankara'da olduğunu hatırlıyorum, 2 sene önce bakmıştım.
B 52 Stratofortress dedi: Şu Kızılay meydandaki değil miydi bu DFS? Genişletmek için tıkla... Sadece Ankara'da olduğunu hatırlıyorum, 2 sene önce bakmıştım.
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #8 Dumanx dedi: DSF bilgisayarı bilmem ama ürün kutusuz satılıyor, tercihinizi kutulu ve açılmamış üründen yana kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Kutusuz olması bir sorun getirir mi?
Dumanx dedi: DSF bilgisayarı bilmem ama ürün kutusuz satılıyor, tercihinizi kutulu ve açılmamış üründen yana kullanın bence. Genişletmek için tıkla... Kutusuz olması bir sorun getirir mi?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 10 Haziran 2022 #9 BerkayZ87 dedi: Sadece Ankara'da olduğunu hatırlıyorum, 2 sene önce bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da değilmiş, Baburtech ile karıştırmışım. Aziz02_2 dedi: Kutusuz olması bir sorun getirir mi? Genişletmek için tıkla... Garanti ve kutu içeriği (genelde üst düzey değilse pek bir içerik olmaz) konusunda sıkıntı olabilir.
BerkayZ87 dedi: Sadece Ankara'da olduğunu hatırlıyorum, 2 sene önce bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da değilmiş, Baburtech ile karıştırmışım. Aziz02_2 dedi: Kutusuz olması bir sorun getirir mi? Genişletmek için tıkla... Garanti ve kutu içeriği (genelde üst düzey değilse pek bir içerik olmaz) konusunda sıkıntı olabilir.
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #10 B 52 Stratofortress dedi: Şimdi baktım da değilmiş, Baburtech ile karıştırmışım. Garanti ve kutu içeriği (genelde üst düzey değilse pek bir içerik olmaz) konusunda sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Garantisine 2 yıl diyor.
B 52 Stratofortress dedi: Şimdi baktım da değilmiş, Baburtech ile karıştırmışım. Garanti ve kutu içeriği (genelde üst düzey değilse pek bir içerik olmaz) konusunda sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Garantisine 2 yıl diyor.