Şu "satıcı garantili" ürünlerden değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1414999
Garantisine 2 yıl diyor.
Şu "satıcı garantili" ürünlerden değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1414999
Garantisine 2 yıl diyor.
Çayyolu'nda olması lazım. Metroya yakındı yanlış hatırlamıyorsam.Şu Kızılay meydandaki değil miydi bu DFS?
Sordum onu da.Şu "satıcı garantili" ürünlerden değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, 2762. Cd., 06810 Çankaya/Ankara. Google Maps herkese aynı çalışıyor. Google'a DFS yazdığım anda posta koduna kadar çıkıyor.Yani ben ankaradayim DFS bilgisayar yazdım Google haritalara. Baktım bir dükkan bile yok. Ev gibi bir şey gözüküyor. İşlerini iyi yapıyor olabilirler ben tanımıyorum ama ben her zaman elektronik malzemeyi yeri yurdu belli olan elektronik mağazadan alırım. İncehesap, İtopya, vatan vs gibi yerlerden.
O sokak görüntüsü 2017 yılından kalma.Yani ben ankaradayim dfs bilgisayar yazdım Google haritalara. Baktım bir dükkan bile yok. Ev gibi birşey gözüküyor. İşlerini iyi yapıyor olabilirler ben tanımıyorum ama ben her zaman elektronik malzemeyi yeri yurdu belli olan elektronik mağazadan alırım. İncehesap,itopya,vatan vs gibi yerlerden.
Şu "satıcı garantili" ürünlerden değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Aynı yerden bahsediyorum bende.Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, 2762. Cd., 06810 Çankaya/Ankara. Google Maps herkese aynı çalışıyor. Google'a DFS yazdığım anda posta koduna kadar çıkıyor.
"Acaba?" demeniz için ilk nedeni bulduk bile.Eki Görüntüle 1415011
Satıcı garantiliymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.