DFS Bilgisayar'ın mağduriyet yaratması

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Sistem Bakım Onarım
Son dönemde DFS bilgisayar ile ilgili yaşadığım ve çevremden de benzer şekilde duyduğum bazı sorunları paylaşmak istiyorum. Bu yazıyı karalama amacıyla değil, potansiyel müşterilerin daha dikkatli olması için yazıyorum.

🔴 Yanlış ürün gönderimi:
Sipariş edilen ürünle gelen ürünün birebir örtüşmediği durumlar yaşandığı iddia ediliyor. Model, seri veya teknik özellikler açısından farklar sonradan fark ediliyor.

🔴 Kullanılmış / açılmış ürün şüphesi:
“Yeni” denilerek satılan bazı ürünlerin daha önce kullanılmış olabileceğine dair ciddi emareler mevcut montaj izleri bu şüpheleri güçlendiriyor.

🔴 Garantisiz veya problemli garanti süreci:
Ürünle birlikte verilen garanti bilgilerinin eksik, hatalı ya da fiilen geçersiz olduğu yönünde mağduriyetler bildiriliyor.

Örneğin satın alınmış olunan AMD işlemcilerin AMD Türkiye tarafından garanti dahilinde olmaması servise başvurulduğunda ürünün sistemde görünmemesi gibi sorunlar yaşanabiliyor.

🔴 Satış sonrası iletişim problemleri:
Sorun yaşandıktan sonra müşteriyle iletişimin zorlaştığı, net ve çözüm odaklı geri dönüşler alınamadığı da sıkça dile getirilen bir başka konu.

Bu iddialar kişisel deneyimler ve kullanıcı paylaşımlarına dayanmaktadır. Ancak benzer şikayetlerin artması, konunun ciddiyetle ele alınması gerektiğini düşündürüyor.

Benzer deneyimler yaşayanlar varsa paylaşırsa, hem kullanıcılar hem de firma açısından daha şeffaf bir tablo oluşacaktır diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1 .png
    1 .png
    529,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 2 .jpeg
    2 .jpeg
    168,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 3.png
    3.png
    430 KB · Görüntüleme: 14

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler