DGS bitti mi?

thworld

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2021
Mesajlar
1.899
Çözümler
1
Arkadaşlar DGS sizce bitti mi? 2023'te kontenjanları bayağı azalttılar. 2 yıllık bölüm yazacağım ama kontenjanlar daha fazla azalır diye korkuyorum.
 
Kontenjanlar az evet ama yerleşmek o kadar zor değil. Özeller 1 kontenjan açsa bile bir ton özel okul olduğu için sorun olmuyor, devlet kısmı içinse iyi bir sıralamayla rahatça yerleşirsin.
 
Dostum merak ediyorum bıkmadın mı temcit pilavı gibi DGS postunu ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan? Bu ülkede bir sınav sistemine eğitim hayatını dayandırıyorsan kusura bakmada ortada kalırsın, bir gün ansızın kaldırırlar 2 yıllığı okuduğun ile kalırsın. Moderatörleri de garipsiyorum biz benzer bir konuyu 2 defa açsak anında uyarı alırız sen 100 kere DGS konusu açtın hala bir şey olmuyor.
 
Hocam orta seviye bir üniversite söylediğiniz gibi İTÜ derslerini geçemem. Düzce elektrik-elektronik düşünüyorum.
En kötüsünü bile kazansan mühendislikte çalışıp kendini geliştirmezsen iş bulman zor. YKS ye çalışmadın diyelim, hadi bir şekilde mühendisliğe de girdin. Sadece geçecek kadar çalışarak nasıl iş bulacaksın mezun olunca?

İTÜ den de vazgeçmişsin :D Hocam seni de anlıyorum kararsızsın ama konularla çözülmez bu. Nasıl hangi şartlarda hangi derslere çalışacağın önceki konularda söylendi çok kez. Sadece çalış kaç sıralama gelirse bu tercih işine o zaman bakarsın.
 

Geri
Yukarı