DGS ile bilgisayar mühendisliğine geçmek mantıklı mı?

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin

Kardeşim çalışırken motivasyonunu kaybedebilirsin bunlara hazır ol DGS uzun ve sıkıcı bir sınav.

Ayrıca geçim sıkıntın çalışma zorunluluğun veya acelen yoksa git mühendislik diplomanı al.
Eğitim almak önemli mi demişsin sadece eğitim olarak değil kendine katarak mezun ol ki iş bulasın maaş skalanı çok yüksek düşünme okusanda okumasanda aynı maaş ile başlacaksın ortalama olarak.

Ben şahsen ön lisans bilişim güvenliği bitirdim 4 yıllık YBS uzaktan okuyorum çünkü çalışmak istedim iş hayatına atılmam gerekiyordu. Senin bu tarz bir yaklaşımın yok ise mühendislik fakültesini bitir. Hayırlısı olsun.

Öncelikle çok teşekkür ederim geçim sıkıntım aşırı yok ancak şuan staj buldum web siteleri yapıyoruz okul döneminde de partime uzaktan tarzı devam edeceğim eğer nasip olur da mühendislik kazanırsam aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum okurken çalışmak zor olabilir belki ama başarırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…