DGS ile İşletme bölümüne geçişte kaçıncı sınıftan başlanıyor?

MertcanDrk

Hectopat
Merhabalar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden, DGS ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme bölümünü kazandım.
Kayıt yaptırdıktan sonra İzzet Baysal Üniversitesi beni kaçıncı sınıftan başlatır? Öğrenci işlerini aradığımda bilgi vermediler, dikey geçiş yapmış arkadaşlar veya konu hakkında bilgiye sahip olanlar yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse sana net bir bilgi veremeyecektir bu konuda.
Öğrenci işleri de bilemez.
Normalde okula gidip bölüm başkanıyla görüşmen gerekir ama şimdi şehirler farklı olduğu için sıkıntı olabilir o yüzden ben sana en kısa yolu söyleyeyim.

İşletme bölümü başkanını bul üniversite sitesinden, mail adresine bak sitede vardır kesin.
Hocaya durumu izah et mail çek ve transkriptinin fotoğrafını da maille birlikte at yardımcı oluyorlar genellikle cevap verirler.

Kısacası muhatabın bölüm başkanı o karar veriyor.

Kimse sana net bir bilgi veremeyecektir bu konuda.
Öğrenci işleri de bilemez.
Normalde okula gidip bölüm başkanıyla görüşmen gerekir ama şimdi şehirler farklı olduğu için sıkıntı olabilir o yüzden ben sana en kısa yolu söyleyeyim.

İşletme bölümü başkanını bul üniversite sitesinden, mail adresine bak sitede vardır kesin.
Hocaya durumu izah et mail çek ve transkriptinin fotoğrafını da maille birlikte at yardımcı oluyorlar genellikle cevap verirler.

Kısacası muhatabın bölüm başkanı o karar veriyor.
Cevabınız için teşekkür ederim pazartesi günü evraklarımı bizzat teslim etmeye gidiyorum. O zaman öğrenirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı