DGS ile lisans geçen biri kaçıncı sınıftan başlar?

batub1

Centipat
Örnek verecek olursam dış ticaret bölümünden mezun oldum ve DGS ile geçilebilecek bölümler (ekonomi, ekonomi ve finans, işletme, bankacılık, uluslararası finans, uluslararası ticaret, uluslararası ticaret ve lojistik, sermaye piyasası) bu bölümlerden birini seçecek olursam direk 3. seneden mi başlarım? Bazı kişiler ders yetersizliğinden dolayı 1. sınıf ya da 2. sınıftan da başlayabileceğimi söylediler, bu dediğim bölümlerden 3. seneden başlayabileceğim bölüm varsa önerir misiniz?

Hocam okuldan okula değişiyor bazıları derslerin uyuşsa bile 1.ci sınıftan başlatabiliyor okulla ilgili bişey o. İstediğiniz okulun öğrenci işlerini arayıp bilgi alabilirisiniz .

Örnek verecek olursam dış ticaret bölümünden mezun oldum ve DGS ile geçilebilecek bölümler (ekonomi, ekonomi ve finans, işletme, bankacılık, uluslararası finans, uluslararası ticaret, uluslararası ticaret ve lojistik, sermaye piyasası) bu bölümlerden birini seçecek olursam direk 3. seneden mi başlarım? Bazı kişiler ders yetersizliğinden dolayı 1. sınıf ya da 2. sınıftan da başlayabileceğimi söylediler, bu dediğim bölümlerden 3. seneden başlayabileceğim bölüm varsa önerir misiniz?
Okuldan okula değişir ama genelde 2. sınıftan başlayıp 1'de eksik derslerinizi alttan alıyorsunuz.

5. dönemden (3. sınıftan) başlarsınız ancak önceki dönemlerden almanız gereken dersler varsa, ki muhakkak olur, onların kredisi yüksek ise 5. dönemden ders almanız mümkün olmayabilir. Birinci sınıftan başlatacak üniversite sayısı çok azdır. Bu üniversite birinci sınıftan, şu üniversite ikinci sınıftan başlatıyor diyebileceğimiz bir üniversite yok. Bu durum üniversite yönetiminin öğretim yılı başında alacağı karara bağlı.

Ön lisans lojistik mezunuyum. İngilizcem var DGS ile (işletme, uluslararası ticaret ya da YBS gibi) bölümlerden hangisini seçmeliyim?
Bir diğer sorumda uluslararası ticaret ve finansman,
Uluslararası ticaret ve işletmeciliği,
Uluslararası ticaret ve lojistik,
Bunlar arasından hangisini seçmek mantıklı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı