DGS puanı ile geçiş yapılabilir mi?

Tercih yapmasanızda oluyor galiba ama emin değilim. Siz bir şansınızı deneyin bence normal tercihlerde oldu oldu olmadı ek tercih.

Çok teşekkür ederim :) bir şey daha danışabilir miyim? Sizce bu yıl ücretli olarak gidip 50 bin TL civari yıllık para vermeli miyim, yoksa bir yıl güzelce hazırlanıp yüzde 50 burs hiç olmadı kazanırsam biraz olsun fiyat düşmüş oluyor aileme daha az yük olurum. Sizce bir yıl kayıp olacak ama o kadar da para söz konusu. Sizce hangisi daha mantıklı?

Çok teşekkür ederim :) bir şey daha danışabilir miyim? Sizce bu yıl ücretli olarak gidip 50 bin TL civari yıllık para vermeli miyim, yoksa bir yıl güzelce hazırlanıp yüzde 50 burs hiç olmadı kazanırsam biraz olsun fiyat düşmüş oluyor aileme daha az yük olurum. Sizce bir yıl kayıp olacak ama o kadar da para söz konusu. Sizce hangisi daha mantıklı?
Ortalamanız yüksekse 1 sene daha deneyebilirsiniz ortalama çok önemli dgsde. Dershaneye gitmediyseniz birde ona yazılıp denersiniz en kötü dediğiniz gibi %50 leri tutturacağınızı düşünüyorum iyi bir çalışma ile. 1 sene çok büyük bir kayıp değil. Birde üniversiteleri yazmadan önce arayıp bilgi alın kaçıncı sınıftan başlatıyorlar kaç ders saydırıyorlar vs ona göre tercih yapın.

Ortalamanız yüksekse 1 sene daha deneyebilirsiniz ortalama çok önemli DGS'de. Dershaneye gitmediyseniz bir de ona yazılıp denersiniz en kötü dediğiniz gibi %50leri tutturacağınızı düşünüyorum iyi bir çalışma ile. 1 sene çok büyük bir kayıp değil. Bir de üniversiteleri yazmadan önce arayıp bilgi alın kaçıncı sınıftan başlatıyorlar kaç ders saydırıyorlar vs ona göre tercih yapın.

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum. Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı