DGS'de derece yapmayı hedeflemek mantıklı mı?

Devam eder mi bilmiyorum da ilk 10 yapmak fullemek işte sayısalı fullemen lazım bir defa, sözelden de 35+ yapacaksın. Zor değil ama bayağı bir çalışman lazım.

Ben sıfır mat ile başladım tek bildiğim dört işlemdi dediğim gibi. AYT zaten hayatımda görmedim ben 11-12 de okula gitmedik yoklama almıyordu okul. İlk 50'ye girenler iyi öğrenci değil zaten iyi öğrenci olsa DGS'de işi ne. Sadece sınava iyi çalışmış soruları yalamış yutmuş adamlar. Benim hedef ilk 10 idi mesela, denemelerde tutturuyordum ama sınavda matematikte çok zorlandım derece yapamadım maalesef.

Ben baktım biraz ilk 20'ye falan girmek için 48 net sayısal 20 net falan da sözel yapmak lazım bu tabii ki 3.5 ortalamayla. İstikrarlı çalışırsam yapabilirim gibi.

Benim Hedeflerim için yeterli mi peki hocam? 260 285 arası EA puanı yapmayı hedefliyorum
Ya yeterli mi falan diye düşünme dostum elinden gelenin en iyisini yap işte. Şu kadar yapsam yeter bu kadar yapsam yeter diye düşünme hep daha ileriye koş elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı