DGS'ye çalışmak mantıklı mı?

Nusun

Hectopat
Daha fazla  
1 yıl önce muhasebe ve vergi uygulamalarından mezun oldum. Şu anda ise askerdeyim rütbeli olarak görev yapıyorum. Boş zamanlarımda DGS veya KPSS'ye hazırlanmak istiyorum. KPSS de okudugum bölümde atama çok az. O yüzden askerlik sonrası 4 yıla tamamlayacağım. İstanbul'da bursu okuyacağım. Bölümler ortalama 320 EA puan sınav çok zor mu hiç bilmiyorum fazla çalışmadan resimdeki gibi bir puan yaptım. Keşke daha fazla çalışaymışım çok çalışkan biri değilim. Resimdeki puanları yapan birisi DGS'de 320 puan yapabilir mi? Ya da DGS ile 4yıl tamamlamak mantıklı mı?

Screenshot_20250816_210622_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl önce muhasebe ve vergi uygulamalarından mezun oldum. Şu anda ise askerdeyim rütbeli olarak görev yapıyorum. Boş zamanlarımda DGS veya KPSS'ye hazırlanmak istiyorum. KPSS de okudugum bölümde atama çok az. O yüzden askerlik sonrası 4 yıla tamamlayacağım. İstanbul'da bursu okuyacağım. Bölümler ortalama 320 EA puan sınav çok zor mu hiç bilmiyorum fazla çalışmadan resimdeki gibi bir puan yaptım. Keşke daha fazla çalışaymışım çok çalışkan biri değilim. Resimdeki puanları yapan birisi DGS'de 320 puan yapabilir mi? Ya da DGS ile 4yıl tamamlamak mantıklı mı?

Eki Görüntüle 2557195
Yaparsın DGS çok kolay sınav. Bir de işletme fakültelerinde genellikle dersleri saydırıp 3. Sınıftan devam ediyorsun. Muhakkak çalış 4 e tamamla derim. Ben de DGS girdim bu sene mühendisliğe geçeceğim inşallah.
Ayrıca puan bir anlam ifade etmiyor sıralamaya bakmalısınız.

Eki Görüntüle 2557195
Bu sene sınavı ilginç bir şekilde zorlaştırdılar kolay bir sınav değil sorular kolay olsada sınavın zorlayan kısmı süre verdikleri süre gerçekten yetersiz, istediğiniz bölüm çok yüksek sıralamaları olmadığını sanıyorum yinede denersiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı