Sorusor
Kilopat
- Makaleler
- 1
DGS girmiş biri olarak pişmanım. DGS yerine KPSS kassaydım keşke.
YKS de kaç yapmıştınız.
DGS girmiş biri olarak pişmanım. DGS yerine KPSS kassaydım keşke.
YKS de kaç yapmıştınız.
Benimde sıralama 170 k sayısal bilgisayar mühendisliği tutuyor ama uzak yerler geliyor ben de Marmara üniversitesi bilgisayar programcılığı düşündüm sizce ne yapabilirim tavsiyeniz var mıdır?Duyduğum kadarıyla DGS de aşırı fazla torpil olayı dönüyormuş bir de aşırı fazla derece yapman lazım zaten bu sene bilgisayar mühendisliği kontenjaları çok değişti üniler öğrenci azaltmaya çalışıyor 130 bin yaptıysan oturup 1 sene daha adamakıllı çalışırsan direk 4 yıllık yazabilirsin bu arada DGS ile geçince 1 sınıftan başlatıyorlar ve yaklaşık 6 yıl okuyorsun zulüm gelebilir o yüzden oturup 1 yıl çalışmak daha mantıklı.
Benim de sıralama 170 k sayısal bilgisayar mühendisliği tutuyor ama uzak yerler geliyor ben de Marmara Üniversitesi bilgisayar programcılığı düşündüm sizce ne yapabilirim tavsiyeniz var mıdır?
Mezuna kal demişsiniz ama benim mezuna kalma işim bitti.Yukarıda yazdıklarımızı okumanız tavsiyemdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.