DH-SPARROW sisteme ne gibi yükseltmeler yapılabilir?

zkotw

Femtopat
Daha fazla  
Bu hafta yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum, İtopya üzerindekiDH-SPARROW modelini beğendim monitör, klavye, kulaklık ve mouse gibi her şey dahil 30-32 bin TL bütçem var. Kasada yükseltebileceğim en mantıklı şey ne olurdu?

Bütçen 32K ise toplam, AM5 sistemlere yönelmeni öneririm, güncel soket daha uzun ömürlü platform. Böyle toplam 30K civarı tutuyor. Geri kalanada ekipman alırsın.

Link eklemeyi unutmuşum linki burada.

Bütçen 32K ise toplam, AM5 sistemlere yönelmeni öneririm, güncel soket daha uzun ömürlü platform. Böyle toplam 30k civarı tutuyor. Geri kalanada ekipman alırsın.

165 Hz olan monitör ne alabilirim?

Bu hafta yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum, İtopya üzerindekidh-sparrow modelini beğendim monitör, klavye, kulaklık ve mouse gibi her şey dahil 30-32 bin TL bütçem var. Kasada yükseltebileceğim en mantıklı şey ne olurdu?

Ve gidip kendi alabileceğim bir yerden almam gerekiyor internetten almama kesinlikle izin verilmiyor o yüzden ailemle gidip almam lazım Ankara'da oturuyorum.

Ve gidip kendi alabileceğim bir yerden almam gerekiyor internetten almama kesinlikle izin verilmiyor o yüzden ailemle gidip almam lazım Ankara'da oturuyorum.
Ankara'da Gamingen mağazası yok ama İtopya'nın var. Ama ordada fiyatlar aşırı tuzlu attığım sistemler ile denk olanlara bakarsak. Zarar edersin. 25K lık sistem 30K :(

Ankara'da gamingen mağazası yok ama İtopya'nın var. Ama orada da fiyatlar aşırı tuzlu attığım sistemler ile denk olanlara bakarsak. Zarar edersin. 25klık sistem 30k :(

Aynı fikirdeyim ama teknolojik aletleri internetten sipariş etmeye tamamen karşılar
Derdimi anlatamıyorum ama fiyatı da sorun etmiyorlar. O yüzden çok ta sorun değil

Yazım okunuyor mu bilmiyorum ama böyle bir liste yaptım klavye ve kulaklık kaldı 1700 gibi bir bütçe kaldı neler alınılabilir.
17067089950244303091035480409631.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı