Çözüldü DH55TC anakartta SATA 3 SSD nereye takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

520258

Hectopat
HWiNFO ile baktım SATA 6Gb/S yazıyor. Bildiğim kadarıyla bu SATA 3 anlamına geliyor. Ben şimdi SATA 3 SSD alırsam nereye takacağım ekran görüntüsü atıp gösterebilir misiniz?

Ayrıca kasamda SSD'yi sabitleyebileceğim bir yer yok. HDD'nin üstünde boşluk gibi bir yer var oraya koysam olur mu?

Son düzenleme:
Anakartta 2 adet kırmızı slot varsa bunlara takabilirsiniz. SSD için kızak da alabilirsiniz. Örnek bir model.

Anakartta 2 adet kırmızı slot varsa bunlara takabilirsiniz. SSD için kızak da alabilirsiniz. Örnek bir model.

Bu kızak kasaya nasıl takılıyor?
Kasamın fotoğrafı.

IMG_20221218_124808_3.jpg

Normal HDD gibi. İçine SSD takıp HDD gibi takabilirsiniz. Mevcut HDD'nin üstüne de olur.

Tamam işte hocam. Mevcut olan HDD'nin üzerindeki yere. Zaten o da 3,5" HDD kadar. Onun içine SSD takılıyor. Güç olarak ise çok az güç tüketimi var.

Tamam işte hocam. Mevcut olan HDD'nin üzerindeki yere. Zaten o da 3, 5" HDD kadar. Onun içine SSD takılıyor. Güç olarak ise çok az güç tüketimi var.

Tamam. İşlemcinin biraz GHz'ini arttırmıştım da BIOS'tan ondan dolayı güç yetmez diye sordum. Bu kasa için en uygun SATA 3 kablosu nedir bu arada fazla büyük istemiyorum da.

Bilgisayarcıdan da alabilirsiniz. Genelde aynı tip oluyorlar.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı