DH55TC i5 650 sisteme yükseltme tavsiyesi

ali1001

Hectopat
DH55TC anakarta sahip eski bir sistemim var. 2. bir sistem olsun diye işlemci ve ekran kartı değiştirmek isterim. CS bile oynayabilsem yeter. Şu an 30 FPS aldıgım icin yükseltmek istiyorum. Şu an i5 650 işlemci takılı ekran kartı olarak da GeForce 210 takılı. Bu anakarta Max ne yapabilirim? 2.el nerdem alabılırım? İşlemci, ekran kartı ve anakartım ne destekliyor? Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butceniz ne kadar?

İşlemci olarak ilk nesil i7 takabilirsiniz ama oyun için ekran kartını değiştirirseniz daha mantıklı olur.

Minimal bütçe ile Xeon X3440 ve HD 6850 tercih edilebilir.

sarı sitede bulabilirim demi bide tatmin edermi

yoksa bende baska bi anakart daha var ama bundan iyimi bilmiyorum bide kac what psu yeterli olu
300 350w yeterli olacaktır minimum. Diğer forumda linkleriyle atmıştım zaten.

300 350w yeterli olacaktır minimum. Diğer forumda linkleriyle atmıştım zaten.
nasıl bi iyileşme olur acaba yani csgo gibi oyunda kasmadan 60 fps verirmi yada biraz daha bütce koyum daha iyi olabilirmi bide işlemci ısınmaması için suanki fan yetermi bilmiyorum

nasıl bi iyileşme olur acaba yani csgo gibi oyunda kasmadan 60 fps verirmi yada biraz daha bütce koyum daha iyi olabilirmi bide işlemci ısınmaması için suanki fan yetermi bilmiyorum
60 FPS'in üstüne dahi çıkarsın. Şuanki fanın yeter merak etme.

Ekran kartını yükseltebilirsin fakat bu seferde garanti PSU değiştirmen gerekir sisteminde iyi bir psu olduğunu sanmıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…