DH55TC i5 650 sisteme yükseltme tavsiyesi

ali1001

Hectopat
DH55TC anakarta sahip eski bir sistemim var. 2. bir sistem olsun diye işlemci ve ekran kartı değiştirmek isterim. CS bile oynayabilsem yeter. Şu an 30 FPS aldıgım icin yükseltmek istiyorum. Şu an i5 650 işlemci takılı ekran kartı olarak da GeForce 210 takılı. Bu anakarta Max ne yapabilirim? 2.el nerdem alabılırım? İşlemci, ekran kartı ve anakartım ne destekliyor? Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DH55TC anakarta sahip eski bir sistemim var. 2. bir sistem olsun diye işlemci ve ekran kartı değiştirmek isterim. CS bile oynayabilsem yeter. Şu an 30 FPS aldıgım icin yükseltmek istiyorum. Şu an i5 650 işlemci takılı ekran kartı olarak da GeForce 210 takılı. Bu anakarta Max ne yapabilirim? 2.el nerdem alabılırım? İşlemci, ekran kartı ve anakartım ne destekliyor? Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Butceniz ne kadar?

nasıl bi iyileşme olur acaba yani csgo gibi oyunda kasmadan 60 fps verirmi yada biraz daha bütce koyum daha iyi olabilirmi bide işlemci ısınmaması için suanki fan yetermi bilmiyorum
60 FPS'in üstüne dahi çıkarsın. Şuanki fanın yeter merak etme.

Ekran kartını yükseltebilirsin fakat bu seferde garanti PSU değiştirmen gerekir sisteminde iyi bir psu olduğunu sanmıyorum çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı