Çözüldü "DHCP sunucusuna erişilemiyor" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khalannz7

Hectopat
Başlıktaki hatayı alıyorum. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yoktu bugün ortaya çıktı. Modemi kapatıp açınca sorunum düzeldi, birkaç saat sonra bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bir daha gün yüzüne çıktı. Her çıktığında modemi kapatıp açmam gerekiyor. Bugünden beri internette de bir yavaşlama söz konusu. Bu hatanın sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Şu an ürünüm sorunsuz çalışıyor bu hatayı alan arkadaşların yararlanması için yazıyorum:

Ürünü servise yolladıktan sonra geldiği gibi düzeldi bir sorunu kalmadı. Ama 25 iş günü sürdü. Önce @kaanunlurai arkadaşımızın yukardaki çözümünü uygulamanızı öneririm, olmaz ise servise yollayın yolladıktan sonra kesin sorunu çözüyorlar.
Başlıktaki hatayı alıyorum. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yoktu bugün ortaya çıktı. Modemi kapatıp açınca sorunum düzeldi, birkaç saat sonra bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bir daha gün yüzüne çıktı. Her çıktığında modemi kapatıp açmam gerekiyor. Bugünden beri internette de bir yavaşlama söz konusu. Bu hatanın sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Wi-Fi ile mi kablo ile mi bağlısın?

Merhaba hocam çözebildiniz mi acaba? Aynı hatayı ben de alıyorum. Wi-Fİ ile bağlanabiliyorum ama ethernet ile bağlanamıyorum. Sadece modeme reset attığımda düzeliyor ve bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar aynı hatayı alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı