W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 22 Eylül 2015 #21 İnsanlar orada çok yanlış bilgi veriyorlar. Hiç bir kural yok. En iyisi oraya hiç uğramamak Bizim mis gibi Sosyal'imiz var
İnsanlar orada çok yanlış bilgi veriyorlar. Hiç bir kural yok. En iyisi oraya hiç uğramamak Bizim mis gibi Sosyal'imiz var
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #22 Windst dedi: İnsanlar orada çok yanlış bilgi veriyorlar. Hiç bir kural yok. En iyisi oraya hiç uğramamak Bizim mis gibi Sosyal'imiz var Genişletmek için tıkla... En sevdiğim tarafı Türkçe kurallarına uymamız ve oldukça temiz bir forum burası. Bu arada sisteminiz güzelmiş günümüzdeki oyunları rahatça oynatır alakasız oldu ama yinede fikrimi belirtmek istedim.
Windst dedi: İnsanlar orada çok yanlış bilgi veriyorlar. Hiç bir kural yok. En iyisi oraya hiç uğramamak Bizim mis gibi Sosyal'imiz var Genişletmek için tıkla... En sevdiğim tarafı Türkçe kurallarına uymamız ve oldukça temiz bir forum burası. Bu arada sisteminiz güzelmiş günümüzdeki oyunları rahatça oynatır alakasız oldu ama yinede fikrimi belirtmek istedim.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 22 Eylül 2015 #23 Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım Namelessone1905 dedi: Bu arada sisteminiz güzelmiş günümüzdeki oyunları rahatça oynatır. Genişletmek için tıkla... Hayır çok da iyi değil ''Asus X550JX alsaydım keşke'' diyorum bazen..
Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım Namelessone1905 dedi: Bu arada sisteminiz güzelmiş günümüzdeki oyunları rahatça oynatır. Genişletmek için tıkla... Hayır çok da iyi değil ''Asus X550JX alsaydım keşke'' diyorum bazen..
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #24 Windst dedi: Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım Eki Görüntüle 106147 Eki Görüntüle 106148 Hayır çok da iyi değil ''Asus X550JX alsaydım keşke'' diyorum bazen.. Genişletmek için tıkla... Güzel caps elinize sağlık orada paylaşsak neler yaparlar merak ediyorum.
Windst dedi: Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım Eki Görüntüle 106147 Eki Görüntüle 106148 Hayır çok da iyi değil ''Asus X550JX alsaydım keşke'' diyorum bazen.. Genişletmek için tıkla... Güzel caps elinize sağlık orada paylaşsak neler yaparlar merak ediyorum.
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 22 Eylül 2015 #25 Windst dedi: Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım Eki Görüntüle 106147 Eki Görüntüle 106148 Genişletmek için tıkla... Onlar konuşmaz hayal ederler Namelessone1905 dedi: Güzel caps elinize sağlık orada paylaşsak neler yaparlar merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Amman DDos atmasınlarda
Windst dedi: Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım Eki Görüntüle 106147 Eki Görüntüle 106148 Genişletmek için tıkla... Onlar konuşmaz hayal ederler Namelessone1905 dedi: Güzel caps elinize sağlık orada paylaşsak neler yaparlar merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Amman DDos atmasınlarda
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 22 Eylül 2015 #26 Silinen üye dedi: Amman DDos atmasınlarda Genişletmek için tıkla... Kaspersky'nin deneme sürümü de bitmişti, atarlarsa ne yaparım bilemiyorum En yakın zamanda lisans alacağım zaten Namelessone1905 dedi: Güzel caps elinize sağlık Genişletmek için tıkla... ''Technopat Caps'leri 5'' konusunda da paylaşmıştım bunu
Silinen üye dedi: Amman DDos atmasınlarda Genişletmek için tıkla... Kaspersky'nin deneme sürümü de bitmişti, atarlarsa ne yaparım bilemiyorum En yakın zamanda lisans alacağım zaten Namelessone1905 dedi: Güzel caps elinize sağlık Genişletmek için tıkla... ''Technopat Caps'leri 5'' konusunda da paylaşmıştım bunu
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #27 Silinen üye dedi: Onlar konuşmaz hayal ederler Amman DDos atmasınlarda Genişletmek için tıkla... G3258 ile Titan X darboğazsız çalışabiliyor dedim bir baktım 22 tane eksi gelmiş. Sonra sizi seçerek mi yolluyorlar dedi bir adam.
Silinen üye dedi: Onlar konuşmaz hayal ederler Amman DDos atmasınlarda Genişletmek için tıkla... G3258 ile Titan X darboğazsız çalışabiliyor dedim bir baktım 22 tane eksi gelmiş. Sonra sizi seçerek mi yolluyorlar dedi bir adam.
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 22 Eylül 2015 #28 Namelessone1905 dedi: G3258 ile Titan X darboğazsız çalışabiliyor dedim bir baktım 22 tane eksi gelmiş. Sonra sizi seçerek mi yolluyorlar dedi bir adam. Genişletmek için tıkla... Asıl onlar seçerek üye alıyorlar. Kim saçma sapan cevaplar verip çatlak ise üye yapıyorlar
Namelessone1905 dedi: G3258 ile Titan X darboğazsız çalışabiliyor dedim bir baktım 22 tane eksi gelmiş. Sonra sizi seçerek mi yolluyorlar dedi bir adam. Genişletmek için tıkla... Asıl onlar seçerek üye alıyorlar. Kim saçma sapan cevaplar verip çatlak ise üye yapıyorlar
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 22 Eylül 2015 #29 Oranın ara yüzü falan da çok karışık. Hiç bir şey anlaşılmıyor
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #30 Silinen üye dedi: Asıl onlar seçerek üye alıyorlar. Kim saçma sapan cevaplar verip çatlak ise üye yapıyorlar Genişletmek için tıkla... Bir adam şu cevabı verdi tabi türkçe kurallarına aykırı olduğu için ben düzelttim. Technopat her zaman doğruyu söyler demiş bir de. O zaman yürü git orada takıl, buradaki insanları gereksiz yere meşgul etme. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Asıl onlar seçerek üye alıyorlar. Kim saçma sapan cevaplar verip çatlak ise üye yapıyorlar Genişletmek için tıkla... Bir adam şu cevabı verdi tabi türkçe kurallarına aykırı olduğu için ben düzelttim. Technopat her zaman doğruyu söyler demiş bir de. O zaman yürü git orada takıl, buradaki insanları gereksiz yere meşgul etme. Genişletmek için tıkla...