En sevdiğim tarafı Türkçe kurallarına uymamız ve oldukça temiz bir forum burası.İnsanlar orada çok yanlış bilgi veriyorlar. Hiç bir kural yok. En iyisi oraya hiç uğramamak
Bizim mis gibi Sosyal'imiz var![]()
Hayır çok da iyi değilBu arada sisteminiz güzelmiş günümüzdeki oyunları rahatça oynatır.
Güzel caps elinize sağlık orada paylaşsak neler yaparlar merak ediyorum.Ben bu caps'i boşuna yapmamıştım
Eki Görüntüle 106147
Eki Görüntüle 106148
Hayır çok da iyi değil''Asus X550JX alsaydım keşke'' diyorum bazen..
![]()
Onlar konuşmaz hayal ederler
Amman DDos atmasınlardaGüzel caps elinize sağlık orada paylaşsak neler yaparlar merak ediyorum.![]()
Kaspersky'nin deneme sürümü de bitmişti, atarlarsa ne yaparım bilemiyorumAmman DDos atmasınlarda![]()
''Technopat Caps'leri 5'' konusunda da paylaşmıştım bunuGüzel caps elinize sağlık
G3258 ile Titan X darboğazsız çalışabiliyor dedim bir baktım 22 tane eksi gelmiş.Onlar konuşmaz hayal ederler
Amman DDos atmasınlarda![]()
Asıl onlar seçerek üye alıyorlar.G3258 ile Titan X darboğazsız çalışabiliyor dedim bir baktım 22 tane eksi gelmiş.Sonra sizi seçerek mi yolluyorlar dedi bir adam.
![]()
Bir adam şu cevabı verdi tabi türkçe kurallarına aykırı olduğu için ben düzelttim.Asıl onlar seçerek üye alıyorlar.
Kim saçma sapan cevaplar verip çatlak ise üye yapıyorlar![]()
Technopat her zaman doğruyu söyler demiş bir de. O zaman yürü git orada takıl, buradaki insanları gereksiz yere meşgul etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.