perseid78
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, bir email gönderilmiş DHL Amerika tarafından kargo olarak gönderilecek karttan bahsediyor ama benim ne başvurum var ne de üyeliğim. Dolandırıcılık durumu söz konusu olabilir mi veya bu tarz bir e mail alan arkadaş var mı? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mesaj içeriği şu şekilde;
Muhtemelen dolandırıcılıktır ama emin olmak istedim. Bunun gibi bir mesaj alan var mı?
UNITED NATIONS FUNDS (UN)
Compensation Department:
New York City United State Of America.
Address 760 United Nations Plaza,
Manhattan, New York City, New York, US
Attention:
I wish to use this medium to inform you that your full Payment of USD$10.5M (Ten Million Five Hundred Thousand Dollars)
from Bank Of America have been Released and Approved for Delivery to you via DHL. ATM CARD is to deliver to you which means the said ($10.5 Million USD was transferred into the ATM CARD.
We have mandated Atm Department,during the delivery to Activate your Atm Card PIN Number, which you will using to withdrawing your USD$10.5 Million Dollars In any Atm Service Machine in any part of Country,your informations are required below for processing the Atm Card delivery by DHL,we will issue you the date and time of your delivery once your informations are received.
Names.
Address.
Whatsapp Number.
Cell Phone Number.
Next of Kin.
Country of Origin.
Country of Residence.
Gender.
Occupation.
Scan Copy Of Your Passport.
Yours truly,
Mr.Gerald Mclean
+1 646 349 1846
UNITED NATIONS
Foreign Payment Officer
Bu aracı, 10,5 Milyon ABD Doları (On Milyon Beş Yüz Bin Dolar) tutarındaki ödemenizin tamamının tarafınıza ödeneceğini bildirmek için kullanmak istiyorum.
Bank Of America'dan gönderilen e-postalar DHL aracılığıyla tarafınıza teslim edilmek üzere onaylandı ve onaylandı. ATM kartının tarafınıza teslim edilmesi anlamına gelmektedir (ATM kartına 10.5 Milyon Dolar aktarılmıştır.)
10,5 Milyon Dolar tutarındaki paranızı ülkenin herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM Hizmet Makinesinden çekmek için kullanacağınız ATM Kart PIN Numaranızı aktif hale getirmek için teslimat sırasında ATM Departmanına görev verdik, ATM Kartı teslimatının gerçekleştirilebilmesi için aşağıda bilgileriniz istenmektedir. DHL tarafından, bilgileriniz alındıktan sonra size teslimatınızın tarih ve saatini vereceğiz.
Muhtemelen dolandırıcılıktır ama emin olmak istedim. Bunun gibi bir mesaj alan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: