Diablo 2: Resurrected indirimde değil

Yer
Big Bang, Sombrero Gökadası, M104
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yılbaşı indirimi var yazıyor Battle.net'te ve tıklayınca da Diablo 2: Resurrected çıkıyor fakat hepsinde indirim varken ve indirim oranları yazarken Diablo 2 sabit 400 TL. Bu sorun benden mi yoksa normalde de mi böyle çünkü hesabımı girmeden Battle.net'e girdiğimde 13 dolar gibi bir fiyat yazıyordu Diablo 2 için.

Yılbaşı indirimi var yazıyor Battle.net'te ve tıklayınca da Diablo 2: Resurrected çıkıyor fakat hepsinde indirim varken ve indirim oranları yazarken Diablo 2 sabit 400 TL. Bu sorun benden mi yoksa normalde de mi böyle çünkü hesabımı girmeden Battle.net'e girdiğimde 13 dolar gibi bir fiyat yazıyordu Diablo 2 için.
Ben de anlamadım. Amerika ve Avrupa mağazalarında 40$/40€'dan 13$/13€'ya inmiş ama Türkiye fiyatı hala 400 Lira. Battle.net launcherda da indirim kısmında görünüyor D2R ama içine girince hiçbir indirim yok. Canımı sıktı bu, almak istiyordum.

Dün battle.net üzerinden ticket açtım ve durumu anlattım. Avrupa ve Amerika mağazalarında indirim olmasına rağmen Türkiye'de olmadığını ve Türkiye mağazasında da indirimde olmayan tek oyunun D2R olduğunu söyledim. Cevap veren yetkili durumu gerekli yere raporladığını ve inceleneceğini söyledi.

İsterseniz siz de ticket açın, dikkatlerini çekebiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı