Diablo 3 Nasıl Bir oyun

Zamanında biraz oynadım, ücretsiz ama eşyalara para harcamak gerekiyor o açıdan kötü. Grafikleri genel ücretsiz MMO'lara göre çok daha iyi. Öte yandan oynanış eski MMO'lar gibi çok tekrar ediyor, 10 beyaz kaplan kez, şimdi 50 siyah kaplan kes, sonra 100 bilmemne renk kaplan kes cinsinden gidiyor. Oyunda kervanla ticarete katılmak, kervanı korumak, kervanı soymaya çalışmak ve serbest dolaşmak gibi 3 farklı temel oynanış var PVP temelinde. Bir de çarşıda pazarda stand açıp mal satan insanlar hiç bağırmıyordu, birkaç sene evvel kısa oyun tecrübemde insanlara pazarda mal satmaları için bağırmaları gerektiğini öğretmiştim, o gün bugündür hala bağıra bağıra mal satıyorlar pazarlar çarşamba pazarına döndü

Bu silkroaddaki kervanla mal götürenler ve saldıranlar bölümü.
Silkroad Odin - Thief Vs Hunter [Lv 100] Pure STR Force Bow - YouTube
Stand kurup eşya satma bölümünü youtubede bulamadım araştırmadımda fazla ama aynı silkroad. Zamanında çok oynadım süper bir oyundu silkroad fakat fazla para harcaman gerekiyordu. Bende baya harcadıktan sonra para tuzağı online oyunlardan kurtulayım diyip. Oyunda herşeyimi satmıştım.Aynı silkroad vallah farkı yok gibi.

Bu arada Diablo 3 bir kadın olsaydı isimli video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Diablo 3 Error 37 Sunucu dolu demektir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ne güldürdü be. Oyuna giren herkes böyle bir şey yaşamıştır kesin. Sondaki tekme feciydi ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu sayfa yazıları silinip, en başa geniş bir diablo 3'ün açıklaması lazım ki, zira sayfa rekora koşuyor.

Dostum İlker Karaş'ın Diablo 3 inceleme yazısı Diablo 3 Nasıl Bir Oyun sorusunu tepeden tırnağa cevaplıyor, giriş kısmını alıntılıyorum, kalanını aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz...

Yazının devamı: İblis üçüncü defa geri döndü | Yeni Medya Düzeni

Diablo 3'e değişiklikler geliyor
Game Design Update - Diablo III

Blizzard Blog'unda yazanlara göre Inferno zorluk seviyesinde bazı karakter ve skiller çok güçlü bu yüzden nerf edilecekler yani zayıflatılacaklar. Bazı yetenekler ve karakterler ise güçlendirilecek. Yeni yama oyun buglarını çözecek, bir sonraki yama ise oyun dengesini değiştirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…