Diablo 3 nedir, ne değildir?

serdaralman

Kilopat
Daha fazla  
Beyler ben bu oyunu anlamadım Drakensang oynamış bir adamım ve bu oyun biraz bana bi kafam karıştı yarattı. Şimdi bu oyun online değil mi millet yazmış herkes tek başına farm'liyor. Öyle online mi olur? PVP yokmuş ticareti kapatmışlar falan. Anlamadığım şey bu oyunda atıyorum şehre girdiğimde herkes gözükmeyecekti zindan dışında her yerde adamları görmem gerekmiyor mu ? Bilen arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun hack and slash diye tabir ettiğimiz önüne geleni öldürdüğün karakterini geliştirdiğin daha iyi bir eşya için saatler harcadığın bir oyun. Evet oyunu oynarken sürekli online olmak zorundasın ama bu bir MMORPG değil yani herkesin aynı anda oynadığı aynı mekanda bulunduğu bir evren yok. İstersen 4 kişiye kadar beraber oynayabilirsin. Yabancı oyuncular ile oyunun lobi sistemi sayesinde tanışıp onlara katılabilirsin. Yada direk girersin oyunlarına eğer izin veriyorlar ise. Online oyun demek çevrim içi bir dünyaya bağlı olan bir oyun demek. Senin örnek verdiğin Drakensang oyunu bir MMORPG yani aynı şey olmalarını bekleme. Her online oyun MMORPG değildir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı