Diablo 3 Türkçe yama var mı?

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  

Dayımın oynayıp beğendiği için bana hediye ettiği benim de İngilizce olduğu ve anlamak istediğim için 1 yıldır elimi sürmediğim oyunun linki yukarıda verilmiştir.
Dediğim gibi İngilizce olduğu için oynamak istemedim. Oyun sanırsam 2012'de çıkmış. Demek istediğim şu zamana kadar Türkçe yamasının çıkmış olması gerekir görüşündeyim.
Diablo 3 Türkçe yaması var mıdır? Sürümler vs. değişiklik gösterebiliyor galiba, bende kutulu, CD'li versiyonu var. İçinde hızlı başlangıç kılavuzu vs. olan, sürüm gerekli olursa bilgi veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an Türkçe aramayla ve Türk forumlarında bulamadım. Bir de İngilizce aratarak deneyin. Belki bulunabilir.

DonanımHaber'de 2012 yılında açılmış bir konuda "Athene" isimli bir kullanıcının yaptığı Türkçe yamadan bahsedilmiş, ama onun da ne forumda, ne de internette herhangi bir izi var. Oyunun şimdilik hiçbir Türkçe yaması yok gibi görünüyor hocam.

Donanımhaber'de 2012 yılında açılmış bir konuda "athene" isimli bir kullanıcının yaptığı Türkçe yamadan bahsedilmiş, ama onun da ne forumda, ne de internette herhangi bir izi var. Oyunun şimdilik hiçbir Türkçe yaması yok gibi görünüyor hocam.

Bende tam o konunun cevaplarını okuyordum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı