Kafa dağıtmalık oyun önerisi

ThunReLLs

Centipat
Arkadaşlar merhaba PC için kafa dağıtmalık, rahatlamalık ayak uzatmalı bölüm geçme tabanlı gamepad destekleyen oyun arıyorum. Mümkünse indirimli veya bedava olursa güzel olur. Epic Games indirimi vesaire. Mümkünse shooter oyunlar olmasın biped kıvamı oyun önerilerine açığım. Ekstra olarak önermek isterseniz beklerim.

Hocam coffee talk serisine bakabilirsiniz Xbox üzerinde uygun fiyata bulabilirsiniz oyunun amacı kısaca şu.
Bir kafede barmeniz insanların dertlerini falan dinleyip onlara kahve yapıyoruz kafa dağıtmalık çok güzel bir oyun.
Bölüm geçme gibi değil daha çok çay kahve alıp oynamalık bir oyun.

Hocam coffee talk serisine bakabilirsiniz Epic Games üzerinde uygun fiyata bulabilirsiniz oyunun amacı kısaca şu.
Bir kafede barmeniz insanların dertlerini falan dinleyip onlara kahve yapıyoruz kafa dağıtmalık çok güzel bir oyun.

Hocam coffee talk serisine bakabilirsiniz Xbox üzerinde uygun fiyata bulabilirsiniz oyunun amacı kısaca şu.
Bölüm geçme gibi değil daha çok çay kahve alıp oynamalık bir oyun.
Aldım bakalım hocam çok teşekkür ediyorum sevgilerimi saygılarımı iletiyorum.

Arkadaşlar merhaba PC için kafa dağıtmalık, rahatlamalık ayak uzatmalı bölüm geçme tabanlı gamepad destekleyen oyun arıyorum. Mümkünse indirimli veya bedava olursa güzel olur. Epic Games indirimi vesaire. Mümkünse shooter oyunlar olmasın biped kıvamı oyun önerilerine açığım. Ekstra olarak önermek isterseniz beklerim.

Minecraft Dungeons.

Hocam Hue tavsiye ederim biraz basit kalabilir ama ne zaman rahatlama ihtiyacım olsa açar 1-2 saat takılırım özellikle müzikleriyle kafayı iyi resetliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı