Diablo 3 ve Reaper Of Souls Almaya Değer mi?

zekaidede

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Harita mühendisi
Herkese iyi akşamlar öncelikle. Şu an bu oyunlarda Blizzard yüzde 50 indirim yaptı ve ikisi toplam 40 dolara alınabiliyor. Diablo 2'yi hiç oynamamış ve hatta bu tarz bir Rpg'yi hiç oynamamış ( hatta diablo hakkında pek fikir sahibi olmayan) birine tavsiye eder misiniz? Ta küçüklüğümden beri hep duyduğum ama niyeyse bir türlü oynayamadığım bir seridir Diablo serisi, ancak Diablo 3 hakkında çok olumsuz eleştiriler duydum o yüzden de biraz soğumuştum. Ek paket için yine baya iyi deseler de acaba alınmalı mı böyle bir indirim varken? Oynayanlar yorumlarını benim durumumu da göz önünde bulundurarak cevap verirlerse çok sevinirim.

Ben de senin gibi başladım bu oyuna ama çok da oynayasım gelmedi bir süre sonra. Bir arkadaşımla başlamıştık. Başlarda iyi gidiyorsun eğlenceli geliyor fakat sonraları sürekli oynayıp üstüne bir de eşya düşürememeye başlayınca sıkmaya başlıyor. İlk çıktığında çok sıkılmıştım oynarken. Sonradan Reaper Of Souls ile oyun bir değişti ve güzelleşti. Fakat sonradan tekrardan aynı döngüyü tekrarlamaya başlıyorsun. Sürekli aynı yerlere gir, yaratıkları kes ve eşya düşür. Sürekli oynarsan sıkacak bir oyun ama arada bir kafa dağıtmaya girerim dersen alınıp, oynanabilir. Tabii sürekli oynamazsan da oyunda gelişmek de bir o kadar yavaş oluyor. Bence daha önce bu tarz oyunlar oynayıp zevk almadıysan hiç başlama. Benzer oyunlar oynayıp zevk aldıysan bundan da zevk alırsın oynarken.

Bu oyun türüne karşı bir aşkın yoksa bir kaç karakter ile son seviyeye ulaşıp, ortalama bir eşyaya sahip olduktan sonra sıkılacaksın.

Bu oyun türüne karşı bir aşkın yoksa bir kaç karakter ile son seviyeye ulaşıp, ortalama bir eşyaya sahip olduktan sonra sıkılacaksın.

Kesinlikle katılıyorum. RPG oyunlara karşı aşırı bir ilgin yoksa, arkadaşın dediği gibi sıkılacaksın. Ben hangi RPG'yi oynarsam oynayayım sonuna kadar gitmeyi , düşürülmesi zor itemleri düşürmeyi denemeyi, son seviyeye gelip en son seviye itemlerini giyebilmeyi aşırı isteyen biriyim. Sıkılmadan saatlerce RPG oynayabilirim. Herşey ilgiye bağlı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı