Diablo 4 alınır mı?

umut kış

Picopat
Daha fazla  
Bu konu ile ilgili tüm başlıklar oyun ilk çıktığında açıldığı için oyunun şu anki durumunu yansıttığını düşünmüyorum. Oyunun şu anki durumu nasıl? Hikayesi güzel mi? Uzun süre oynanır mı yoksa bir kere hikaye bitince daha açmamak mı lazım? Endgame diye bir şey duydum. Sanırım oyundaki son görevler bitince açılıyor. Bunun hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Oyun aslında dediğinizin tam tersi hikaye bittiğinde başlıyor. Uzun süre oynanır evet. Şuan ki son durumunu bilmiyorum bir takım eleştiriler vardı ama bunlar oyuna yeni başlayacak birinin zevkini baltalayacak şeyler değil. Genelde oyunda baya ilerlemiş kişilerin endgame konusunda yaşadıklarını sorunlar. Ben Diablo 4 ve Path of exile 2 oynamış biri olarak şuan bu türde oyun arıyorsanız Diablo 4 yerine Poe2 yönelin derim.

1+Hellfire+2+Lord of Destruction ile muhteşem gelip Diablo 3'te denemelere kalıp sonra Demon Hunter nerfimle beraber Blizzard'ın canı cehenneme dedim, başları davadan kurtulmadı.

Diablo 4'e harcayacağın zaman ve parayı WoW'a harcayabilirsin.

@CS Relboron'a katılıyorum PoE 1 ve 2 çok daha güzel.

Oynanış ve dinamikler, karakter mekanikleri ve hareket çeşitliliği olarak Diablo 3'ün altında olduğunu düşünüyorum. Bu seviyede bir oyun için fiyatı makul. Alınabilir ve keyifle oynanır. Ama Poe2 seçeneğini de araştırın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı