Diablo 4 alınmalı mı?

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler bir tarafımda zaten Baldur's Gate istiyor ama en azından bir indirime girse öyle bir şans vereyim diyorum. Sizce ne zaman indirime girer ve tür olarak alışabilir miyim? Çok eskiden Heroes mıght and magıc oynamıştım.

Baldur's Gate ile bu oyunu kıyaslamanın hiç bir anlamı yok. Diğeri sıra tabanlı bir oyun. Her hamleni düşünmen ve sonuçlarını hesaplaman gerekiyor.

Diablo ise; benim gibi akşam işten geldim, 1-2 saat oynayacak vaktim var. Mob keseyim, görev yapayım tarzı bir oyun arıyorsan çok daha uygun. Hikayesi kafa yormuyor, zindanlar gayet eğlenceli.

Ben de Diabloyu alalı 2 gün kadar oldu. Akşamları keyifle oynuyorum şu anda.

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler bir tarafımda zaten Baldur's Gate istiyor ama en azından bir indirime girse öyle bir şans vereyim diyorum. Sizce ne zaman indirime girer ve tür olarak alışabilir miyim? Çok eskiden Heroes mıght and magıc oynamıştım.

Kardeşim bu oyun türden nefret edenleri bile türü sevdirdiyse senin gibi tür hakkında pek bilgisi olmayanları kendine aşık eder oyun için rehber okumak gibi bir derdin de yok oyun sana her şeyi çok güzel öğretiyor dnd evrenine yabancı olsan bile çok şey kaybetmesin indirim ksımına gelirsek 15 yıllık oyun bile 300 TL üzerine zamlandıysa bu oyun da indirimin aksine zam yiyecek oyunlardan olacaktır bence bu fiyattan aşağı düşmez.

Baldur's Gate 3 ve Diablo 4 ayrı oyunlar hocam neden bunları karşılaştırıyorsunuz? İstediğiniz oyunu alın ilginizi hangisi çekiyorsa onu alın.

Baldur's Gate 3 ve Diablo 4 ayrı oyunlar hocam neden bunları karşılaştırıyorsunuz? İstediğiniz oyunu alın ilginizi hangisi çekiyorsa onu alın.

Konu sahibi 2 oyun arasında kalmış bende eğer bu iki oyun arasında kaldıysanız BG3 açık ara tercihiniz olmalı diyorum Diablo 4 daha önce o tarz oynamadıysanız sevmenizin zor olduğu bir oyun ama BG3 crpg ye uzak olsanız bile oyun kendini sevdirmeyi başarıyor abarttığımı düşünüyorsunuz belki ama gerçekten benim için belki de en iyi RPG oyunu olabilir.

Konu sahibi 2 oyun arasında kalmış bende eğer bu iki oyun arasında kaldıysanız BG3 açık ara tercihiniz olmalı diyorum Diablo 4 daha önce o tarz oynamadıysanız sevmenizin zor olduğu bir oyun ama BG3 crpg ye uzak olsanız bile oyun kendini sevdirmeyi başarıyor abarttığımı düşünüyorsunuz belki ama gerçekten benim için belki de en iyi RPG oyunu olabilir.

Konu sahibi iki oyun arasında kalmamış siz önermişsiniz Baldur's Gate 3'ü bence Diablo 4 şu an alınmamalı.

Konu sahibi iki oyun arasında kalmamış siz önermişsiniz Baldur's Gate 3'ü bence Diablo 4 şu an alınmamalı.

Burada belirtmiş.

Diablo 4 bence o parayı hak etmiyor. Son sezon gelmeden önce çok oyuncu kaybetti. O oyuncularda daha dönmedi. Oyuncular dönsün diye sonbahar indiriminde daha yüksek bir indirime girip yeni oyuncular ile dikkat çekmeye çalışabilir.

Benzer şekilde BG3'de %10-15 civarı bir indirim alır. Ama belirteyim indirim sayfasına girmek için alır yani inanılmaz bir fiyat farkı görmez. Oyun iyi sattı, iyi oynandı, hakkında iyi konuşuldu. Yani %30 üstü indirimleri rahat 1-2 sene sonra görür.

Diablo'nun Gamepass gelme avantajı da Activision satın alımından kaynaklanıyor. Son çıkan oyunlar ile insanlar Diablo'dna koptu diyebiliriz. O kadar dolu geçti ki insanlar uzun süredir bekledikleri Diablo'ya bile burun kıvırıyor. Hatta bazıları biz bu türden soğumuşuz falan diye sorguluyordu. Twitter üzerinde 10 yorumdan 8'i olumsuza dönmüş.

Diablo 4 bence daha fazla indirim beklenebilir ve bu tarz tür arıyorsanız PoE denenebilir. PoE sürekli güncel tutulduğundan bolca içeriği var. Ayrıca 2024'de 2. oyun gelecek. Beğenirseniz ve içeriği tüketirseniz oradan devam edersiniz.

BG3'ün zam yeme ihtimali de olabilir. Ben 250 ₺ iken kaçırmıştım ama dayanamayıp çıktığı zaman 800 ₺ verip aldım. Benceo fiyatı da sonuna kadar hak ediyor. BG3'ü Türkçe olarak deneyimlemek ve oyunun detaylarından dolayı da 2-3 kere oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı