İyi de hocam can barı bir anda dibi görebiliyor. Sürekli inip çıkıyor. Kaçmasa tek yiyecek gibi ?
Vurmazsa tek yer kaçmazsa değil.
İyi de hocam can barı bir anda dibi görebiliyor. Sürekli inip çıkıyor. Kaçmasa tek yiyecek gibi ?
Orada dash atmasının sebebi moblardan kaçması değil elit(seçkin yaratık) gurubunu kesip düz mobları atlıyor çünkü Experience'a ihtiyacı yok artık 100 olmuş. Elitler düz moblara göre daha zor kesilir hem bize elitleri nasıl tokatladığını gösteriyor hem de item düşme ihtimali olan yaratıkları farmlıyor ayrıca üzerinde buffları tutmak için kendi stratejiside vardır oynayan oyuncunun.
Link attığım yerden rehber edinip güçlenmeni öneririm.![]()
Artık tek yemiyorumteşekkürler dostum ama zamanla eğlencesi gidecek belli.
Artık tek yemiyorumteşekkürler dostum ama zamanla eğlencesi gidecek belli.
Softcore oynarsan oyunun asıl tadını asla alamazsın. Hardcore dene. Şahsen ben çoğu oyunda hardcore oynuyorum.
Hocam Diablo evreniyle ilgili çok bir şey bilmeyen birinin hardcore girip akıl sağlığıyla oynamak pek mantıklı gelmedi bana.bence bir süre soft takılması ve mantığını anladıktan sonra hardcore girmesi daha makbul olacaktır.
Merhaba PS5 de Diablo aldım arkadaşım 4'ten oynuyor beraber oynayabilir miyiz?
diablo 4 ps5 te te 250 level oldum sezon sıfırlandı..250 karakterden devammı etmelıyım yoksa yenı karaktermı acmalıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.