Diablo 4 çok basit geliyor

726760

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Bugün Game Pass üzerinden Diablo 4'e başladım. Fakat bir anormallik var ilk defa oynuyorum oyunu ve zorluk olarak en yüksek dünya kademesi 2 açabildim zor diyordu. Fakat barbar karakter açtım ve önüme gelene tek atıyorum haritada karşılaştığım canavarlar canımı bile götüremiyor. Bunda bir anormallik var mı yoksa oyun mu böyle?

İlerleyen seviyelerde, bazı boss'lara karşı seviyeniz yetmeyebilir, bunun için de farming yapmanız gerekir. Zırhınızı yükseltmeniz ve daha güçlü saldırı eşyaları almanız gerekiyor, özellikle Lilith savaşı için.

Arkadaşlar merhaba. Bugün Game Pass üzerinden Diablo 4'e başladım. Fakat bir anormallik var ilk defa oynuyorum oyunu ve zorluk olarak en yüksek dünya kademesi 2 açabildim zor diyordu. Fakat barbar karakter açtım ve önüme gelene tek atıyorum haritada karşılaştığım canavarlar canımı bile götüremiyor. Bunda bir anormallik var mı yoksa oyun mu böyle?

Barbar op zaten. Sen devam et hikayeyi bitir bir an önce. Endgame bossları, pit vb şeyler önemli ve zorlayıcı

Dur hele yolun başındasın. Seni zorlayacak bir şey yok şu an ileride anlayacaksın devam et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı