Diablo 4 düşen eşyalar nasıl değerlendirilmeli?

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Diablo 4’e yeni başladım. Necromancer olarak oynuyorum. Uzmanı sayılmam ama güzel gidiyor gibi şimdilik 25 level oldum. Bir ton eşya düşüyor zindan goblin falan derken. Bunları satmak mı mantıklı yoksa demircide kırdırmak mı mantıklı anlamadım açıkçası. Ya da hangisini sakın kaybetme çok değerli nerden bileceğiz? Efsanevi itemleri turuncu olanlar elde tuttum şimdilik. Bir de eşsizler var renksiz ama çok damage veren bir iki tane. Diğer sarı mavi vs. onları hep kırdırdım. Açıkçası ne yaptığımı ben de pek bilmiyorum gibi şimdilik :) Belki çok özel bir eşyayı bile hiç etmiş olabilirim bilmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki efsanevi olanları tutayım mı elimde? Turuncu renk olanlar yani. Yoksa onları da mı kırayım?
Eğer ki karakter ilerleyişinde bir işine yaramayacak özelliklere sahipse kırman çok daha mantıklı diye düşünüyorum. Dilersen bunun için bazı Youtube videolarına bakabilirsin. Diablo 4 Item Upgrade Tips gibisinde aratsan illa ki birkaç güzel video çıkacaktır sorularının tam karşılığını uygulamalı olarka gösteren.

Turuncu ve daha üst ekipmanların en alttaki açıklamalarını okuyun. Yetenek ağacına ek veya benzer özellikleri vardır. Onlar buildinizin gücüne güç eğlencesine eğlence katar. Çoğu buildinize uygun düşmez onları demircide öğütün. Sevdiklerinizi zulada biriktirin. Para sorunu genelde olmuyor. Sizde başlarda oluyorsa bazen de satabilirsiniz.

Turuncu ve daha üst ekipmanların en alttaki açıklamalarını okuyun.
Hmm ona dikkat etmemiştim. Şey gibi mi yazıyor “bu silah necromancer’a yarar bu silah barbara yarar” gibi mi? Yoksa damage falan diye mi?

Hmm ona dikkat etmemiştim. Şey gibi mi yazıyor “bu silah necromancer’a yarar bu silah barbara yarar” gibi mi? Yoksa damage falan diye mi?
Şöyle, X yeteniğinizi 1.500 hasar artırır ama mana/hiddet vs. maliyeti 2'ye katlanır der. Veya anlık summon çağırmalarınız 4'e çıkar hasarı artırırır der. Yine yaptığınız yeteneğinize atfen çapı büyür der.

Turuncu bir iki tane silah veya zırh görüntüsü atarsanız buraya net gösteririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı