Chiya
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R 7 5700x, zotac 3060 12 gb
Her türlü alınır demek doğru olmaz. Dediğim gibi, Diablo serisine aşina biri Diablo 4'teki hataları kolayca fark edebilir. Ben Diablo 2'den beri oynuyorum; pre-season dönemi keyifliydi ama ardından hayatımda gördüğüm en kötü yamayı getirdiler, oyundan soğudum. Üstüne bir de leaderboard'u Sezon 3'te eklediler. Bu tür detaylar yeni başlayanlara pek anlamlı gelmeyebilir, bu yüzden Diablo'ya yeni başlayanlar için hala iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Zaten Diablo serisi zamanla toparlayan bir seridir.
Hocam bu biraz da kişisel tercih meselesi kimisi POE'yi sever kimisi Diablo'yu ama bence Diablo daha iyi bir seçenek POE de Türkçe yok, sistemler yeni başlayanlar için karmaşık ve bence Türkçe yamayı bilerek getirmeyen bir oyun satın alınmaz ya afedersiniz ama en dandik oyunların bile içerisinde Türkçe olabiliyor onbinlerce sayfa metne sahip bir oyun full Türkçe desteği ile çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde bunu illa "boykot edelim!" diye demiyorum biraz da prensip meselesi C2 İngilizce bilseniz bile Türkçe kadar zevk alacak mısınız? Orasıda var. Ama bence Diablo mekanikler, grafikler ve oynanış olarak daha iyi ve daha oyuncu dostu bir oyun