Diablo 4 Ön Sipariş Verenler İçin Beta Başladı!

dako121

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu ön sipariş verenler şu an Beta'yı oynayabiliyor (17-19 Mart arası). Herkese ise 24-26 Mart'ta açılacak. Sıra sorunundan oynayabilirsek şanslıyız. Oyunun videolarına baktım, daha önce Diablo oynamadığım için oyun bana güzel gözüktü. Sizce nasıl?

Cuma günü sabah 3-4 civarlarına kadar oynadım. Öncelikle beklediğimin çok üzerinde olmuş. Grafikler ve oynanış çok çok iyi. Bütün ayarlar ultrada 2K olarak sistem tüketimleride bu şekilde;

Ekran görüntüsü 2023-03-19 110258.png

Zaman zaman anlık FPS dropları aldım ama beta olduğu için optimizasyon yok tabii driverlarda uygun değil yani çok normal.

Açık dünya odaklı yapmaları her türlü oyuncuyu oynamaya teşvik edecek bence. Haritada diğer oyuncuları görmek World Boss vs bile bir çok casual oyuncuyu içine cekecek.Şahsen Diablo 3 oynarken Rift pushlamaktan başka bir şey olmadığı için baymaya başlıyordu. D4'te bunun önüne geçmişler. Harita çok zengin olmakla beraber her bölgenin kendi dungeonları, stronghold vs var. Bunları tamamladıkça progress ilerliyor ve ona göre skill points XP vs veriyor. Lilith heykelleri var mesela bunları aktif ettikçe belli özellikler veriyor yine haritadaki ilerlemeyi arttırıyor. Tam sürümde 100'den fazla olacakmış bunlar dünya haritasında. Event'ler, world bosslar, karakteri kişiselleştirme seçeği çok daha fazla D3 kıyasla. Skill ağacını poe gibi yapmamaları çok güzel olmuş. Tam kararında tutmuşlar, ne aşırıya kaçılmış ne de az tutulmuş. Oynanış olarak D3'ten daha yavaş bir gameplay olacak deniyordu zaten ki söylenen de oldu oynanış daha yavaş, hani betada 25 Max level ve birkaç legendary item güzel bir Build'le 20-30 mob yara yara gidiyorsun ama endgame olarak konuşsam D3 gibi inanılmaz hızlı speedrun clearlar olmayacak diyebilirim ki bu çok daha yerinde bana kalırsa. Poe'den nefret etmemin başlıca sebebi buydu, D3'te ondan aşağı kalmıyordu tabii. Kısacası hiç sıkılmadan oynanabilecek yeni bir Diablo oyunu yapmışlar, ben şahsen uzun yıllar keyifle oynarım diyebiliyorum şuan itibariyle, Ellerine sağlık Blizzard.

Şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım.

Screenshot001.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı