Diablo 4 oynanır mı?

grizzy

Centipat
Katılım
31 Temmuz 2022
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bildiğiniz üzere Game Pass'e Diablo 4 eklendi ve oyunu merak ediyorum. Lakin olumsuz yorumlar nedeniyle şüphelerim var. Galiba bu eleştirel çoğunlukla Online kısım için. Ben şahsen Online kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Diablo 4 açık dünyasın görev yapa yapa ilerleyebileceğim hikayesiyle eğlenebileceğim bir oyun mu? Yoksa illa Online'ye zorluyor mu?
 
İnsanların fikirlerini boş verin. Siz kendiniz girin, oynayın.

Online zorlamıyor, sadece etrafta 1-2 kişi oluyor. Online bir oyun sayılmaz yani. Solo gidiyorsunuz siz, 40 yılda bir insanla karşılaşıyorsunuz.

Açık dünyasında yan görev veya ana görev rahatça yaparsınız, arada etkinliklere girersiniz.
 
Online kısım derken anlamadım oyunun içindeki etkinlikler var orada sadece onlarla beraber yaratık kesiyoruz başka hiçbir şey yok zaten ayarlardan ismini ve seviye gizleyebilme ayarı var Online sorun değil Diablo 4 çok iyi bir oyundur hikayesiyle temasıyla da kalitelidir ön yargıyla yaklaşmadan deneyin sevmezseniz silin.
 
Kararı kendiniz oynayıp denedikten sonra vermeniz daha doğru olacaktır. Oyun yorumları, insanların incelemeleri ve deneyimleri sonucunda yazılan incelemelerdir ve belki de bir başkasının beğenmediği oyunu siz beğeneceksiniz. Bunu bilemezsiniz ve uzun saatler boyunca oynayabileceğiniz oyun. Online kısmına da bir bakarsınız.
 

Geri
Yukarı