Diablo 4 satın aldınız mı?

LiveStorm

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2018
Mesajlar
94
Çözümler
1
Selam. Diablo 4 almaya niyetliyim ancak 1200 TL'nin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Diablo 3'ten farklı olarak neler sunuyor? Ya da diyorum ki hâli hazırdaki battle.net hesabımdan farklı bir mail ile satın alayım, beğenmezsem satarım hesabı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yanlış hatırlamıyorsam open world ARPG olarak duyurulmuştu bu oyun ama yine Diablo 3 gibi çoğunlukla Single Player ilerliyormuş diye duydum. Bu da 3'ten farklı şeyler sunmadığını düşündürüyor bana. Sizin fikirleriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde oynamadığım bir sürü oyun olmasa direkt alırdım.
Türkçe çıkacak olması zaten almak için başlıca sebep.
Ve bundan sonra diğer seriler de Türkçe çıkacak demek ve desteklenmeli.
Fiyatına gelecek olursak tabii ki pahalı ama keyifle geçireceğiniz yüzlerce saate değer bence.
 
Oyunun Turkce olacagi soylendi ancak resmi siteden henuz bir aciklama yapilmadi. Acaba oyun cikisinda degil de daha sonra bir patch ile mi Turkce olacak? Blizzard'in sitesinde de su an desteklenen dillerde Turkce gostermiyor. On siparis yapacaktim ama kararsiz kaldim. Eger Turkce sonradan eklenecekse on siparis yapmayacagim.
 
Aldım diablo 3 tende aman aman bir farkı olacağını sanmıyorum gördüğüm kadarıyla bir çok skill hali hazırda 3'tekinin cilalanmış hali gibi duruyor ama yinede ''diablo'' yani ismi için bile alınır.
 
Aldım. ilk gününden beri de oynuyorum. Oyuna girecek biri için şunları söyleyebilirim:
( Ön bilgilendirme: arkadaşlar oyun izometrik Arpg YouTube'da gameplayına bakıp öyle alın.)
1-Oyun döngüsü aşırı eğlenceli ve ilerlemeye hissiyatı çok iyi. Uzun süre sıkılmadan oynayabilirsiniz. Sınıflar arasındaki fark belirgin ve oynanış çeşitli.
2- D3 ten farkı çok daha güzel ambiyans ve daha güzel grafikler. Hikaye akışı çok daha düzgün anlaşılabilir ve ilgi çekici. görevler sizi farklı ve güzel ortamlara sokuyor ve hiçbir şey boşuna gibi hissettirmiyor.
3- community'si en temiz kitle cidden sadece oyununu oynayan, lore veya build muhabbeti güzel olan bir ortam.
4- oyunun online kısmı single kısmıyla iç içe o yüzden siz ister tek oynayın o sırada pazarda denk gelen adamla dungeona gidin güzel bi multiplayer işleyişi var.
5-Diablo serisi her şeyiyle çok güzel ama paranız varsa be kuduruksanız alın çünkü Microsoft alırsa gamepasse de gelir bu
 
5-Diablo serisi her şeyiyle çok güzel ama paranız varsa be kuduruksanız alın çünkü Microsoft alırsa gamepasse de gelir bu
Diablo 2 den beri her oyununu yüzlerce saat oynamış biri olarak söylüyorum İnşallah gelmez herkes de alamaz o kitlesinin bozulmasını hiç istemem keşke fiyatı 3000 fln olsada kitlesi temiz kalsa...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı