Battle.net Diablo IV 585 TL!

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Diablo IV, BattleNet'te %55 indirimle 585 TL'ye düştü.

1759874645307.png

Bu oyunu almamız için acaba daha ne kadar düşecek. Steam'de DLC fiyatı keşke biraz daha fazla düşse.

@Deiinzz, Steam kütüphanende oyun varsa DLC indirime girdiğinde 15 dolara düşüyor. Şu an Battle.net sitesindeki fiyatına yani. Eğer DLC için alacaksanız ve Steam takıntınız yoksa siteyi kullanabilirsin. Aynı para çıkacak cebinden. Bunları tabii ana oyuna sahipsen söylüyorum. İlerlemen ne zamandan kalma? Sezon yenilendiyse sezonluk sunucuda zaten sıfırdan kasacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Deiinzz, Steam kütüphanende oyun varsa DLC indirime girdiğinde 15 dolara düşüyor. Şu an Battle.net sitesindeki fiyatına yani. Eğer DLC için alacaksanız ve Steam takıntınız yoksa siteyi kullanabilirsin. Aynı para çıkacak cebinden. Bunları tabii ana oyuna sahipsen söylüyorum. İlerlemen ne zamandan kalma? Sezon yenilendiyse sezonluk sunucuda zaten sıfırdan kasacaksın.

Oyunu bayağı önceden gamepassten oynadım. Sahip değilim yani. Steam takıntım da yok, fakat oyunu oynadığım için anca Steam'den alırım. Koleksiyon da olsun bir yandan. Türü de çok seven biri değilim zaten. O yüzden hem koleksiyon hem tekrar oynama bir bahane olurdu.

@Deiinzz, benim söylemek istediğim zaten oyuna sahipseniz senaryosuydu. Dediğiniz gibiyse zaten Steam mantıklı. Keşke Steam'de de düşse. Sadece DLC bu fiyatı görüyor maalesef. :(

DLC+ 623 liraysa bedava be. Biz Steam'den aldık ne oldu. Oyuna yeni classlar gelecek diyordu bu forumdan biri. Mutlaka üst sürüm alın almışken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı