Steam Diablo® IV, 915 TL!

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Diablo® IV - Standard Edition, Steam'de %55 indirimle 50 dolardan 22,50 dolara, (915 TL'ye) düştü! Teklifin geçerlilik süresi: 15 Ağustos!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türe bu oyun ile giriş yapılır mı? Daha önce bu tarz bir oyun oynamadım çünkü.

Yeni başlayanları tatmin eder, hatta hardcore Diablo oyuncusu olmayan herkesi tatmin eder.

Oyunun amacı nedir tam olarak. Sürekli kasıp düşman kesmek mi? Hikayesi çok mu arka planda, bana öyle hissettirdi çünkü.
Diğer bu tarz oyunların aksine güzel sayılabilecek bir hikayesi var. Oynaması keyifli. Ben de türe bu oyun ile giriş yapmıştım ve oynadığım 50 saat boyunca acayip eğlendim. Hikayesi bittikten sonra sadece loot kaldığında oynamayı bıraktım. Arkadaşınız da varsa rahat 50şer saat devrilebilir bir oyun.

Oyunun amacı nedir tam olarak. Sürekli kasıp düşman kesmek mi? Hikayesi çok mu arka planda, bana öyle hissettirdi çünkü.

Bu tür oyunlarda hikâyenin aslında pek bir önemi yok. Kısaca oyunun amacı “OP” olmak (oyunu kıracak seviyede güçlü hâle gelmek). Bu tür oyuncular, OP olduklarında zevk alıyorlar. Örneğin, dungeon clear speed süresi gibi unsurlar onlar için önemli.

Bu tür oyunlarda hikâyenin aslında pek bir önemi yok. Kısaca oyunun amacı “op” olmak (oyunu kıracak seviyede güçlü hâle gelmek). Bu tür oyuncular, op olduklarında zevk alıyorlar. Örneğin, dungeon clear Speed süresi gibi unsurlar onlar için önemli.

Oyunu alınca bot kesip duracağım yani. Benlik değil sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı