Diabolik Nereden İzlenilir?

bende arsiv yapyorum iletisim varsa Dc Elitesenior
Selamlar daha yaklaşık 1 saat önce İngilizce olarak serinin tamamını yani 40 bölümün hepsini bilgisayarıma DVD formatında indirdim. HD'si yok maalesef. İndirdikten sonra bu konuya mesaj gelmesi güzel bir tesadüf oldu. Evren bize işaret mi gönderiyor acaba? :)

Normalde altyazılı bir şeyler izlemekten nefret ederim ama bu seriye yıllardır büyük bir özlemim var (arşivinde dizinin tamamı için Türkçe ses dosyası olanlar veya çözünürlüğü kötü de olsa dizinin kendisi olanlar) veya altyazı hazırlayabilirim diyenler benimle discord'dan iletişime geçerse çok sevinirim. Senkron yapar yapay zeka ile hd kaliteye getirir kullanıma açarız. Benim de elimde bazı seriler var karşılıklı değiş-tokuş vs. yapabiliriz her türlü

dc: graphix35
 
Son düzenleme:
Selam daha yaklaşık 1 saat önce İngilizce olarak serinin tamamını yani 40 bölümün hepsini bilgisayarıma DVD formatında indirdim. HD'si yok maalesef. İndirdikten sonra bu konuya mesaj gelmesi güzel bir tesadüf oldu. Evren bize işaret mi gönderiyor acaba? :)

Normalde alt yazılı bir şeyler izlemekten nefret ederim ama bu seriye yıllardır büyük bir özlemim var (arşivinde dizinin tamamı için Türkçe ses dosyası olanlar veya çözünürlüğü kötü de olsa dizinin kendisi olanlar) veya alt yazı hazırlayabilirim diyenler benimle Discord'dan iletişime geçerse çok sevinirim. Senkron yapar yapay zeka ile HD kaliteye getirir kullanıma açarız. Benim de elimde bazı seriler var karşılıklı değiş-tokuş vs. yapabiliriz her türlü.

DC: Graphix35.

Sihirli aile edgar ve ellen var mı?
 

Geri
Yukarı