Diafon kablosuyla İnternet taşıma

EmreeAltintas

Centipat
Arkadaşlar dubleks evde modem altta yukarı zor zahmet modem çıkışından bir kablo getirdim fakat hızım da sorun var kabloyu kontrol ettiğimde diafon kablosu olduğunu gördüm nasıl yapmış bağlamış bir fikrim yok fakat hızımla ilgili sorun bu mudur sizce, eğer öyleyse kablo uçlarında bir hata olma ihtimali var mı yani kabloyu değiştirmeden çözme ihtimalim. Çünkü kablo parkenin köşelerinden yürüyor bütün köşeleri sökmek zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diafon kablosu dedin o işte 0, 75 kablo kullanılıyordu duvarda telefon prizi yok mu? CAT 6 daha iyi olur.
İnternetimde yada modemde bir problem yok çünkü alt katta modeme kablo bağlayıp denedim ve internet 45-48 mbps arası. Üst kata modemden çekilen diafon kablosu çoklayıcıya giriyor bilgisayarla denediğimde 9 mbps hız geliyor, çoklayıcıyla değil direk bilgisayara bağlarsam bilgisayar görmüyor, tanımlayamıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı