Diamond Tema'nın Instagram hesabına Türkiye'de erişim engeli getirildi

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 1.341
Emin ol başına bir şey geldiğinde sırf müslüman olduğun için seni savunmayacagim. Hoş olmaz değil mi böyle davransam, empati kurmayı öğrenirsin umarım yakın zaman içerisinde.
Burada Diamond'ın erişim engeli yeyip yememesini savunmuyorum. İyi olmuşta demiyorum gerisi senin bileceğin iş. Yapacağın her eylem senin karakterini belirler.

Merak ediyorsan neden araştırmıyorsun burada soruyorsun? Ben aklımda mı tutacağım hangi ayet olup olmadığını? Adamın işi yorumlamak, eleştirmek değil mi? Bir sürü ayetleri yorumluyor. Dediğin anlamlar sadece Arapça'da değil en basitinden İngilizce'de de var. Tek savunman bu mu senin?

Daha okumadığın anlamını bilmediğin etmediğin şeylerle adamı nasıl yargılayabiliyorsun o zaman bilgin olmadan çok komiksiniz.

Burada Diamond'ın erişim engeli yeyip yememesini savunmuyorum. İyi olmuşta demiyorum gerisi senin bileceğin iş. Yapacağın her eylem senin karakterini belirler.
Savunduğuna eminim. Bu senin karakterini gözler önüne seriyor bu konudaki herkes için, teşekkür ederiz karakterini belirledigin ve bize gösterdiğin için.

Daha okumadığın anlamını bilmediğin etmediğin şeylerle adamı nasıl yargılayabiliyorsun o zaman bilgin olmadan çok komiksiniz.
Ayetleri doğru dürüst yorumlayamaması yetiyor.

Savunduğuna eminim. Bu senin karakterini gözler önüne seriyor bu konudaki herkes için, teşekkür ederiz karakterini belirledigin ve bize gösterdiğin için.
Ne iyi olmuş diyorum ne de kötü olmuş diyorum. Diamond savunacağım diye hallerden hallere girip komik durumlara düşme dostum. :D Sen istediğini savun ben yazmıyorum artık.

1757587707475.png

1757587719738.png

Doğrusunu siz biliyor musunuz?
Din tartismasina girmeyin bu arkadaşla, bir şey kazanmak yerine akıl sagliginizi kaybedersiniz.
Ne iyi olmuş diyorum ne de kötü olmuş diyorum. Diamond savunacağım diye hallerden hallere girip komik durumlara düşme dostum. :D Sen istediğini savun ben yazmıyorum artık.
Diamond'un yaptığı açıklamayı bile dinlemedim dediğim gibi sevdiğim biri değil insanlar bir tarafta olmak zorunda değil her zaman. Ben bu konuda adaletin yanındayım, sen dini "düşünce"nin. Bir insanı sırf müslüman olmadığı için savunmamak ne hastalıklı düşünce... Neyse bir şey demiyorum sana.

Sevmem kendisini ama ne alaka. Bende tiktoğu sevmiyorum hadi tiktoğu da yasaklayalım o zaman. Bu işler böyle yürüyorsa öyle olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı