Dideral ne işe yarar?

BİG BOSS 16

Picopat
Dershaneye başlayacağım fakat içimde bir heyecan bir korku var. Geçmiyor. İnternette Dideral isimli bir hap gördüm bununla ilgili. Ne işe yarar bu, kullanan var mı? Heyecan falan kalmıyormuş bunu kullanınca.

Dershaneye başlayacağım fakat içimde bir heyecan bir korku var. Geçmiyor. İnternette dideral isimli bir hap gördüm bununla ilgili. Ne işe yarar bu, kullanan var mı? Heyecan falan kalmıyormuş bunu kullanınca.

Benim babam usta öğretici, direksiyon sınavında heyecanlananlar için kullanıyor zararı yok.

Dideral bir Beta blokör. Sempatik sinir sistemini, yani heyecan-korku vb verdiğimiz tepkileri azaltıyor. Ama kalp üzerinde de etkileri olan bir ilaç. Herkes rastgele kullanmamalı. Aile hekiminize danışın.

Dideral bir Beta blokör. Sempatik sinir sistemini, yani heyecan-korku vb verdiğimiz tepkileri azaltıyor.

Ama kalp üzerinde de etkileri olan bir ilaç. Herkes rastgele kullanmamalı. Aile hekiminize danışın.
Öyle bir seçeneğim yok maalesef. 2-3 kere kullansam sıkıntı olur mu?

Bir sorun olmaz hocam. Daha önce denedim.
1 gün önceden 1 tane yutuyorsun, sakin tutuyor heyecanı azaltıyor. Sadece 1 seferde çok fazla yutarsan bir şey olabilir, onun dışında zararsız bir ilaç.
2 3 sefer az miktar, bir sorun olmaz.

Dershaneye ilk gideceğim gün sabahtan kullansam sıkıntı olur mu? Ayrıca reçetesiz alınır mı bu ilaç?

Dershaneye başlayacağım fakat içimde bir heyecan bir korku var. Geçmiyor. İnternette Dideral isimli bir hap gördüm bununla ilgili. Ne işe yarar bu, kullanan var mı? Heyecan falan kalmıyormuş bunu kullanınca.
İhtiyacın yok kalp ilacı olarak planlanmış bir ilacı almaya. Bütün ilaçlar mantıken zehirler üzerinden yapılır, o yüzden "doz aşımı" diye bir konu yazar prospektüste.

Papatya çayı içebilirsin, 2 bardaktan sonra güzel yatıştırır.

Dershaneye başlayacağım diye neden heyecanlanıyorsun? Lise zor mu konu başlığını da gördüm, hiç heyecanlanan, gerilen birini hatırlamıyorum eğitim hayatım boyunca.

Reçetesiz alamayabilirsiniz, emin değilim.

Prospektüsünü okuyun mutlaka, fazla kullanmayın, günde 1 yeterli olur, hatta yarım bile kullanabilirsiniz.

Prospektüsteki yan etkilere iyi göz atın.

Birkaç günden sonra kullanmayın, alışkanlık haline getirmeyin.

Bana kalırsa hiç gerek yok. İlaçsız bir şekilde üstesinden gelebilirsiniz dershanenin ve yeni insanların. Merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…