Dierya DK61E vs Kemove K68

nExann

Hectopat
İki klavye arasında kaldım. K68 alırsam Switch'leri daha iyi diyorlar ama tipinden dolayı ve Low profile olması nedeniyle çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
DK61E al gitsin ne olacak. Aralarında dünya kadar fark yok. Zaten low profile olması sıkıntı ise ele baştan yani.

Ha Kemove daha üstün doğru.
Switch olarak daha iyi.
3 modlu klavye.

Ama senin için eksileri var. Yani düşün taşın.

İki klavye arasında kaldım. K68 alırsam Switch'leri daha iyi diyorlar ama tipinden dolayı ve Low profile olması nedeniyle çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım?
Dierya al. Kemove daha mı iyi evet ama aralarında gamepower ile steelseries kadar fark yok. Asus ile Logitech gibi düşün. O yüzden rahatlıkla Dierya alınır geçilir kafaya da bu kadar takılmaz.

DK61E al gitsin ne olacak. Aralarında dünya kadar fark yok. Zaten low profile olması sıkıntı ise ele baştan yani.

Ha Kemove daha üstün doğru.
Switch olarak daha iyi.
3 modlu klavye.

Ama senin için eksileri var. Yani düşün taşın.
Low profile olması sıkıntı değil ama güzel gelir mi bilmiyorum açıkçası. Şu an kullandığım klavye TKL ve kasası aynı DK61E gibi. Kemove düşünmemin sebebi Gateron G PRO Yellow switch kullanması çünkü sesi çok hoşuma gidiyor. DK61E alırsam Brown switch almam gerekecek.

Low profile olması sıkıntı değil ama güzel gelir mi bilmiyorum açıkçası. Şu an kullandığım klavye TKL ve kasası aynı DK61E gibi. Kemove düşünmemin sebebi Gateron G PRO Yellow switch kullanması çünkü sesi çok hoşuma gidiyor. DK61E alırsam Brown switch almam gerekecek.
Bence güzel gelir bir şans vermelisin.

Dediğim gibi sizin tercihiniz. Arkadaşım da MK61 kullanıyor ve gateron optic yellow switch var çok memnun.

Hocam şöyle gözüküyor şu an galiba siyah daha güzel olur.
1688079364003.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı