Dierya al. Kemove daha mı iyi evet ama aralarında gamepower ile steelseries kadar fark yok. Asus ile Logitech gibi düşün. O yüzden rahatlıkla Dierya alınır geçilir kafaya da bu kadar takılmaz.İki klavye arasında kaldım. K68 alırsam Switch'leri daha iyi diyorlar ama tipinden dolayı ve Low profile olması nedeniyle çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım?
Low profile olması sıkıntı değil ama güzel gelir mi bilmiyorum açıkçası. Şu an kullandığım klavye TKL ve kasası aynı DK61E gibi. Kemove düşünmemin sebebi Gateron G PRO Yellow switch kullanması çünkü sesi çok hoşuma gidiyor. DK61E alırsam Brown switch almam gerekecek.DK61E al gitsin ne olacak. Aralarında dünya kadar fark yok. Zaten low profile olması sıkıntı ise ele baştan yani.
Ha Kemove daha üstün doğru.
Switch olarak daha iyi.
3 modlu klavye.
Ama senin için eksileri var. Yani düşün taşın.
Bence güzel gelir bir şans vermelisin.Low profile olması sıkıntı değil ama güzel gelir mi bilmiyorum açıkçası. Şu an kullandığım klavye TKL ve kasası aynı DK61E gibi. Kemove düşünmemin sebebi Gateron G PRO Yellow switch kullanması çünkü sesi çok hoşuma gidiyor. DK61E alırsam Brown switch almam gerekecek.
Dediğim gibi sizin tercihiniz. Arkadaşım da MK61 kullanıyor ve gateron optic yellow switch var çok memnun.Low profile olması sıkıntı değil ama güzel gelir mi bilmiyorum açıkçası. Şu an kullandığım klavye TKL ve kasası aynı DK61E gibi. Kemove düşünmemin sebebi Gateron G PRO Yellow switch kullanması çünkü sesi çok hoşuma gidiyor. DK61E alırsam Brown switch almam gerekecek.
Ben bu nedenden dolayı Logitech K835'i siyah aldımGaliba Kemove alacağım. Masam beyaz renk, mousepad ve mouse siyah renk klavyeyi beyaz alsam çok sırıtır mı?
Masamız çok benzer. Pad'de aynı. Bence de siyah daha iyi olur.Hocam şöyle gözüküyor şu an galiba siyah daha güzel olur.
Eki Görüntüle 1841296
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.