Dierya DK61SE Brown vs red Switch hangisi daha güzel?

Ömer faruk 1929

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir de merak ettiğim konu şu mesela tuşlar blue da ve redde çok sallanıyor gibi geldi ben klavyeyi kullanırken tuşların sallanmamasını istiyorum. Brown Switch'de tuşlar daha sağlam gibi geldi mesela basarken sallanmıyor gibi geldi ama redde tuşa basarken tuş çok sallanıyor gibi geldi doğru mudur?

Arkadaşlar bir de merak ettiğim konu şu mesela tuşlar blue da ve redde çok sallanıyor gibi geldi ben klavyeyi kullanırken tuşların sallanmamasını istiyorum. Brown Switch'de tuşlar daha sağlam gibi geldi mesela basarken sallanmıyor gibi geldi ama redde tuşa basarken tuş çok sallanıyor gibi geldi doğru mudur?

Ozel tercıhtır Switch rengı ben brown severım senı bılemıyorum.

Hocam aynısını almayı düşünüyorum size bir şey soracağım bu klavyenin Switch modeli nedir DK61e olan galiba gatheron kullanıyor aynısı bunun içinde geçerlimi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı