Dierya klavye alınır mı?

Klavyeye giren kısmı Type-C bende masaüstü bilgisayar da kullanıyorum diğer ucu USB zaten. Sorun olmaz.

Bugün bende DK61SE siparişi verdim bunun daha kalitelisi de var fakat 900 TL ve ek vergilerle fazla fiyata mâl oluyor.
Çoğu kişi olumlu yorum yapmış aynı fiyata daha kaliteli klavye göremedim.

Alınır. Kargo yüzünden fiyatı çok artıyor, Amazon Prime ile alın fiyatı 630TL seviyelerine düşüyor olması gerek.

Bu bütçede alınabilecek nadir %70 klavyelerden. Dierya aslında Kemove markasına ait. TMKB ise Dierya'nın geliştirdiği bir switch. Stem wobble ve yay sesi sorunu var. Genel olarak iyi diyemem fakat bu bütçede başka seçeneğiniz yok çünkü kaliteli bir switch fiyatına klavye alıyorsunuz. Bu klavye sizi en az 2 yıl götürür muhtemelen. Bütçeniz 600-700 ise ve %70 boyutunda bir klavye arıyorsanız mükemmel bir seçenek.

Bende aynısını almayı düşünüyorum 68 tuş ve brown Switch olduğu için. Sorun olmaz diğer ucu USB-a zaten.

Yanlış bilgi | Amazon'un Yurtiçi Kargo ile anlaşması yoktur.
Alınır. Kargo yüzünden fiyatı çok artıyor, Amazon Prime ile alın fiyatı 630TL seviyelerine düşüyor olması gerek.
Hocam amazon prime ile sadece yurtiçi kargo bedava diye biliyorum. Zaten öyle olsa zarar etmezler mi?
"Amazon Prime ile Amazon.com.tr tarafından yurt içi lojistik merkezlerimizden gönderilen ürünler için sipariş tutarınız ne olursa olsun kargo ücreti ödemezsiniz."
Sadece bu yazıyor. Sitede yurtdışı ile alakalı ücretsiz ibaresi yok.
Belki de politikaları değiştirmişlerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
%60 hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…