Qeetz
Hectopat
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Bağlantı tipi USB-C. Masaüstü bilgisayarda kullanacağım sorun olur mu?
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Bağlantı tipi USB-C. Masaüstü bilgisayarda kullanacağım sorun olur mu?
Bugün bende DK61SE siparişi verdim bunun daha kalitelisi de var fakat 900 TL ve ek vergilerle fazla fiyata mâl oluyor.
Alınır. Kargo yüzünden fiyatı çok artıyor, Amazon Prime ile alın fiyatı 630TL seviyelerine düşüyor olması gerek.
%60 hocam.Bu bütçede alınabilecek nadir %70 klavyelerden. Dierya aslında Kemove markasına ait. TMKB ise Dierya'nın geliştirdiği bir switch. Stem wobble ve yay sesi sorunu var. Genel olarak iyi diyemem fakat bu bütçede başka seçeneğiniz yok çünkü kaliteli bir switch fiyatına klavye alıyorsunuz. Bu klavye sizi en az 2 yıl götürür muhtemelen. Bütçeniz 600-700 ise ve %70 boyutunda bir klavye arıyorsanız mükemmel bir seçenek.
400TL üzerindeki yurtdışı ürünlerinde de kargo ücretsiz.Hocam amazon prime ile sadece yurtiçi kargo bedava diye biliyorum. Zaten öyle olsa zarar etmezler mi?
Yoo %70%60 hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.