Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Klavyem çalışmıyor. Kendi bilgisayarım dahil iki bilgisayarda denedim ve hiçbirinde ışık bile yanmadı. Muhtemelen iade etme talebinde bulunacağım. Yardımcı olur musunuz? Yani kaçırdığını bir şey mi var çalışmasi için?
Klavyem çalışmıyor. Kendi bilgisayarım dahil iki bilgisayarda denedim ve hiçbirinde ışık bile yanmadı. Muhtemelen iade etme talebinde bulunacağım. Yardımcı olur musunuz? Yani kaçırdığını bir şey mi var çalışmasi için?
6 665434 Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 256 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #2 Aygıt Yöneticisi'nden cihazınızı silip geri kurabilir misiniz basit ama etkili yöntem. Artı 0 Eksi
KS KS Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Klavye aygıtlarıdan mi hocam 665434 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden cihazınızı silip geri kurabilir misiniz basit ama etkili yöntem. Genişletmek için tıkla... WID aygıtı diye bir sürü klavye simgeleri var hocam. Artı 0 Eksi
Klavye aygıtlarıdan mi hocam 665434 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden cihazınızı silip geri kurabilir misiniz basit ama etkili yöntem. Genişletmek için tıkla... WID aygıtı diye bir sürü klavye simgeleri var hocam.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #4 Tmkb T68SE bende almayi dusunuyordum bak simdi bende bir killandim. Artı 0 Eksi
KS KS Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 osmannr dedi: Tmkb T68SE bende almayi dusunuyordum bak simdi bende bir killandim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım klavye sapasaplam ama ışığı bile yanmıyor dediğim gibi. Artı 0 Eksi
osmannr dedi: Tmkb T68SE bende almayi dusunuyordum bak simdi bende bir killandim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım klavye sapasaplam ama ışığı bile yanmıyor dediğim gibi.