Diğer forumları değil de neden Technopat'ı seçtiniz?

Birini seçmedim ama seçecek olursam burayı seçerdim.

Bu sitede daha çok bilgili insan ve yardımsever insan var. Diğer forumlar gibi fanboyluk yapanlar pek yok. Şu an hala elbet biraz var sitenin ilk yıllarında fanboyluk epey vardı. Sonra o fanboyluklar eskiye göre ciddi oranda azaldı. AMD-Nvidia-İntel ve IOS-Android çatışması eskisi kadar yaygın değil.

Mikail Fidan'dan ban yemekte ayrıcalıktır, herkes bu deneyimi yaşamalıdır.

Burası forumların Nişantaşı gibi bir şey. Daha elit geliyor. Elit derken daha düzgün bir Türkçe ile yazım yapılıyor, insanlar daha anlayışlı, konu hakkında bilgi sahibi olmayan bir insan tutup kafasına göre bir şeyler yazmıyor vs.
Ayrıca gayet tertipli ve düzenli, sürekli aktif ve her sorunuza cevap bulabileceğiniz bir platform. Şu arada bir kafayı yiyor site onu da çözerlerse on numara olacak.

Daha kendileri doğruları bilmezken, moderatörlerinin bilip üyelerin yanlışlarını düzeltmesini bekleyemem.

Burası daha aktif ve arayüz olarak çok daha hoşuma gidiyor. Burada çoğu kişin kendini biliyor, biri yanlış bilgi verse, diğeri düzeltiyor.

Başlık içerikleri çöp kokmuyor. Hem raporlanan yazım yanlışları düzeltiliyor, ki buranın temiz olmasının en büyük etkeni bu, hem de kim, ne yaptığının, yazdığının farkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar ya konulara hiç cevap vermiyor ya da öyle bir yazı dili kullanıyor ki SSD mi anlatıyor ana bacı mı sövüyor anlamadım açıkçası Burada daha aktif bir konu ve cevap trafiği var diğer forumlara göre. Bir de yalan yok daha samimi insanlar var burada.

Konu hakkında bilgi sahibi olmayan bir insan tutup kafasına göre bir şeyler yazmıyor.
Doğru zamanında fanboy savar ekibimiz vardı, artık o kişilerden kimse kalmadı. Ben ile Jira kalmışız. Jira'da görünmüyor artık ben de eskisi kadar aktif değilim. Gerçekten çok bilgili insanlar vardı o insanların buradan artık ayrılması forumun seviyesini düşürdü bu bir gerçek.

Şimdi ben buraya neden üye oldum? Ne için üye oldum, nasıl üye oldum? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, geldim üye oldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir kenara, birçok forumda üyeliğim mevcut. Technopat (DH hariç) diğerlerine göre daha aktif olduğu burada vakit geçirmeyi seviyorum. DH'nin tasarımı göze hitap etmediği için fazla dayanamıyorum. Yoksa orası da aktiflik konusunda 10 numara. Ayrıca buradaki düzen hoşuma gidiyor. Bu konuda Technopat gerçekten öncü bir forum.

Kısacası hoş vakit geçirdiğim için kendimi burada daha rahat hissediyorum.

Yönetimi, ticarethane işletir gibi forum işletenler barındırmadığı için, doğru bilgi ve iyi niyete değer verildiği için tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…