Diğer varlıklara inanıyor musunuz?

Berat kartal

Hectopat
Daha fazla  
Ben diğer dış varlıkların varlığına hiçbir zaman inanmadım hatta dalga bile geçtim. İnanlara sorduğumda gerçek diyorlar. Diyorum ki kanıtla varlıklarını bak cinlerimi falan getiririm diyor. Yiyorsa getir diyorum susuyorlar. Sizce cinler falan gerçek mi? Hiçbir zaman inanmadım ama sizin düşünceleriniz saygı duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İslam alemine göre varlar. İnancı bir kenara bırakıp yorumlamak gerekirse saçma oluyor çünkü varlığı ispatlanamayacak bir şeyin varlığını tartışmak mantıklı gelmiyor.
İnanç meselesi. İnancın neyini tartışacaksın ki? Kanıtlanabilecek bir şey olsa adı ''inanç'' mı olurdu?

Cinlere lafın yok dinen olan bir şey.
Uzaylı vs. onlara aslında var olabileceğini düşünmekteyim.
Çünkü büyük patlama ile güneş sistemi oluşmuş başka patlamalar da elbet olur, başka yıldız sistemleride oluşup neden orada ki yaşanabilir gezegenlerden birinde canlı üremesin?

Bu tartışılabilecek bir konu değil çünkü bir kişi ne bu varlıkların gerçek olmadığını kanıtlayabilir, ne de diğer kişi gerçek olduğunu kanıtlayabilir.

İnanç meselesi ama Müslümansan inanmak zorundasın.

Ayrıca sonu olmayan evrenimizde kesin olarak yalnız olduğumuzu da kimse ispatlayamaz.
Sonsuz olan evreni gezip gördük de mi yalnız olduğumuzu söyleyeceğiz?

Bence saygi duymak zorunda da degilsin pek. Buyu, sihir, cin vs. geçelim artik. Inanc tabanli olgularin uzerine tartismaya gerek yok. Yol verin hepsine.

Ya yok ya, ciddi diyorum bak. Cinlere inanıyorum, adı üstünde, kuranda geçiyor ama büyü, cin çarpması, kara basan falan hepsi yalan çünkü yoklar. Gelsin hadi yüreği yiyorsa gelsin. 60 Cm'lik kollarımla kafasına bir 50 kglik dambılı atayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…