Diğer varlıklara inanıyor musunuz?

@Berat kartal.
Bence öyle değil mesela DC Comics'in bir dizisinden benzeri bir alıntı yapacağım.

Paralel evren olsa ve dünya 2'den dünya 1're bir arkadaş gelse.
Onun için bizim dünyamız yani dünya 1, onun için dünya 2 olur ama bizim için onun dünyası dünya 2 olur fakat onun için kendi dünyası, dünya 1'dir.

Yani kısaca biz dünyalı onlar uzaylı onlar içinse onlar dünyalı biz uzaylıyız.

Bence saygi duymak zorunda da degilsin pek. Buyu, sihir, cin vs. geçelim artik. Inanc tabanli olgularin uzerine tartismaya gerek yok. Yol verin hepsine.
Tabii yahu, ne gerek var saygı duymaya. Gün gelince sizin de düşüncelerinize, savunduğunuz şeylere laf edilecek. O zaman ne diyeceksiniz?

Bu tartışılabilecek bir konu değil çünkü bir kişi ne bu varlıkların gerçek olmadığını kanıtlayabilir, ne de diğer kişi gerçek olduğunu kanıtlayabilir.

İnanç meselesi ama müslümansan inanmak zorundasın.

Gerçek olmadığı kanıtlanabilir, eğer bana var olduğunu söylediğin şeyi kanıtlamazsan o aslında yoktur. Ya varsa? Veya olmadığını kanıtla, gibi söylemler akıllı bir beyinden çıkamaz.

Ya yok ya, ciddi diyorum bak. Cinlere inanıyorum, adı üstünde, kuranda geçiyor ama büyü, cin çarpması, kara basan falan hepsi yalan çünkü yoklar. Gelsin hadi yüreği yiyorsa gelsin. 60 Cm'lik kollarımla kafasına bir 50 kglik dambılı atayım :D
Büyü de Kuran'da geçiyor yalnız, inanma sebebin Kuran'da geçmesiyse büyüye de inanman gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı